Rädd som fan, vad ska jag göra?

nonameshit +1
Har länge varit kär i en kille, ni som läst mina andra inlägg fattar haha. Nåja idag skrev vi lite, sen gav han mig sitt nummer att vi kan skriva där ist. Vi skrev lääänge, sen frågade han mig om jag vill prata med honom på skype imorgon, dum som jag var svarade jag ja, varför?ÅH ångrar nu..

Inte så att jag inte vill prata med honom, men jag är så blyg så det kommer bli jätte pinsamt, vad ska jag göra?

15 svar

nonameshit +1
Nån som har tips hur jag ej ska vara "rädd" eller så för jag vill prata med honom men vågar ej..
100094 +1
Ta en snaps?
100094 +1
Om du är över 18
biiatch +1
Det verkar som han är intresserad så tror inte du har något att oroa dig för! :)
när ni pratat en stund i skype så kommer du att va mera avslappnad, förklara kanske tillochmed för honom att du är lite blyg i början, så kommer han nog ta de mesta intiativet i samtalet som gör det lättare för dig att slappna av! :)

Tro mig, jag är världens blygaste... men det löser upp sig efter en stund! :D Och om du verkligen gillar denna killen så tycker jag du ska ta risken att prata i skype med honom även om du kanske kommer va blyg och inte komma på saker att prata om.
Det kommer va jobbigt första minuterna men det klarar du! :)
111038 +1
Hur ska du någonsing lyckas fiska hem honom ifall du inte vågar prata med honom? Ska ni bara sitta i soffan och smsa varandra ifall ni börjar dejta?
111038 +1
Suck it up och ta steget, haren.
nonameshit +1
Tack allihopa! :) Motherofgod, det är inte det att jag inte vågar prata me honom irl, tycker ba det är lite skämmit att prata på skype, liksom hur kommer jag låta osv haha. Men det här är nog en början, vi kommer nog prata i skolan me varandra efter det här!
Merida +1
Gör dig iordning så du känner dig bekväm först bara! :D Platta håret, sminka dig och borsta tänderna även om ni inte ska ses IRL! Sätt dig i ett ljus som du känner dig bekväm i och som du tycker är smickrande för dig! :) Sen behöver du bara vara du! Så som du varit heeeeela tiden! :) Gör dig själv bekväm först så har du lättare för att visa ditt sanna jag! :))
nonameshit +1
Tack Merida! Känns faktiskt bättre nu! :D
Merida +1
Camen kan du ju sätta igång och göra inställningar på! :) Man kan ju göra den svartvit/färg och ändra kontraster osv.! Men om du gör det så gör det REJÄLT! Så det inte lurar honom på något vis! :) Ber han om en vanlig bild så tycker jag nog att du kan ändra tillbaka! :)
enlitenapa +1
Känns skitläskigt, men när du väl tagit steget kommer de kännas lättare för varje gång! Var glad och snäll så kommer det gå hem! alkohol an hjälpa, men nej använd inte det som ett hjälpmedel för att slappna av. nervositet är naturligt!
Foreever +1
Haha! Låter som jag, säger ja till saker som man sedan får ångra!

Fast efter brukar man inte ångra det anyway.. det är liksom bara första steget som är jobbigt, så äre ju alltid! Så_kör_bara!
nonameshit +1
Vet ej om jag ska göra det, vad ska man säga, tänk om det blir tyst osv. Åh så jobbigt :( Känns bättre irl haha, frågar om vi kan träffas ist. Vet ej varför jag blir så blyg.. Tycker heller ej om att prata i telefon, men träffas man är jag inte blyg, haha konstigt vet.
Merida +1
Be om att få träffas IRL istället då? :)
Foreever +1
Fattar att du tänker så, det gjorde jag också förut, men det blir faktiskt inte så! Det är mest bilden man har i huvet, att man tror det ska bli tysta awkward moments å sådär, men när man väll har börjat snacka så rullar det på. Och blir det tyst så är det bara å säga nåt, vad som helst, så börjar det rulla på igen!