Sälja använda underkläder!

Malmoee +1
Du reagerar precis som mig, min vännina fick precis frågan från sin pojkvän om inte hon kunde skicka ett par använda underkläder? (Använda?!) sedan försökte jag ta reda på varför? Varför vill killar ha använda underkläder och tröjor. Är det för att känna din flickväns underliv? Sedan sälja det. Varför? Varför vill killar ha underkläder från tjejer?

17 svar

MissTycker +1
Va, det verkar ju väldigt konstigt att pojkvännen vill ha dem för att sälja. Jag hade en partner som ville ha mina använda trosor för att lukta på och onanera till/med och det är ju inte så konstigt. Men att sälja, det begriper jag inte. Tjäna pengar kanske, är nog fler som vill ha ett par använda trosor än kallingar. :P
Merida +1
Vad @MissTycker säger. :) Att en pojkvän skulle vilja ha dem är ju inte så annorlunda... Men att han då skulle betala för dem låter ju konstigt...
#3 Borttagen
81325 +1
Jag och de flesta killar jag känner tycker de är spännande med anv undisar, och tänder på doften. Och då kan man även tänka sig paya för en string. Finns studenttjejer i Uppsala som annonserat på universitetsportal och sålt för att få extra cash, brukar va 200-300 per styck.
Mliillo +1
Inget konstigt alls, alla tänder på olika saker. Att de vill sälja kanske är tanken av att någon annan har dem är tändande. Tro mig folk tänder på allt möjligt..
Merida +1
Till @Mliillo
Ja och jag tycker det är ganska taskigt att döma folk pga deras sexuella preferenser... Knappast så att han utsätter någon annan för fara...
Pawni +1
Till @MissTycker @Merida
Jag tror att ts menar att det finns folk som säljer underkläderna (inte att tjejens pojkvän skulle sälja de vidare haha)
benandjerry +1
Skulle tyckt det var skumt som fan om min pojkvän ville ha mina använda underkläder... Aldrig hört om tjejer som vill ha deras killars kallingar hehe
81325 +1
Att din kille vill ha dina beg undisar som doftar av din mus betyder att han vill ha en del av dig- och det är väl en slags komplimang?
Merida +1
Till @benandjerry
Nä, men å andra sidan finns det killar och tjejer som tycker det är gött med analsex och få snoppen nedkletad med bajs.... Men det är normalt? :P Var drar man gränsen?
benandjerry +1
Haha nej det tycker jag inte är normalt ;) Till @Merida
Merida +1
Till @benandjerry
Nä, men långt många fler tycker det är normalt. Att slicka på en snippa är ok? Men inte att lukta på den?
benandjerry +1
Deras åsikt ;) Fast man slickar ju inte på trosorna. Till @Merida
Merida +1
Till @benandjerry
Nu har du förutfattade meningar om hur andras oralsex går till! :P
Ellen23 +1
Jag tycker inte alls att det är så konstigt. Jag har annonserat och sålt ett antal använda trosor på pantielove och tjänat en bra slant. Att en kille gillar att känna doften av en snygg tjejs snippa är väl ganska normal skulle jag säga :)
123383 +1
Vet du någon annan sida förutom den där man kan sälja. För man måste betala via sms där..
@ellen23
124890 +1
Jag har köpt unga tjejers trosor i snart 30 års tid nu så detta är verkligen inget nytt.
Gillar att veta hur tjejen ser ut och vad hon heter...
Bloggare står högt i kurs men köper av helt vanliga tonårstjejer mest.
Har dessa vid onani samt för att egga upp mig innan jag ska ha sex med min fru.