Salong astron bra?

BPTIA +1
Hej undrar om någon vet om salong astron tar bra piercings, har dock hört både bra och dåligt om dem, såsom att dem inte har dem rätta värktygen till tungpiercing och att dem gör snea naverpiercingar
tacksam för svar :)
Se även

4 svar

jollycox +1
Jag skulle aldrig gå till en skönhetssalong för att pierca mig. Av samma anledning som att jag inte skulle gå till en piercare för att få en ansiktsbehandling. Om du hört dåligt om dom ska du inte gå dit. Jag har bara läst dåligt om dom.
Carrosh +1
Jag skulle rekommendera att du går till en riktig piercingstudio á la East Street eller Calm om du ska pierca dig. :)
mli89 +1
Finns den kvar? Har alltid undrat. Har åkt förbi Birger Jarlsgatan flera gånger och kikat efter den. Men den kanske ligger någon annanstans nu?

Jag piercade mig i naveln där när jag var 13 år. Var bara att säga att man var 15 och att man hade tillstånd av föräldrarna så gjorde dom det. Inte seriöst alls. Typ alla mina kompisar tog där. Jag ångrar inte att jag gjorde den när jag var så ung för jag har älskat den sedan dess, men jag skulle ha valt en annan salong idag. Min är lite sne men de sa att det var för att min navel var sne :p Blir så sjukt nostalgisk av att tänka på salongen men får ändå lite rysningar. Har igen aning om deras hygien å så, och om de är utbildade.
santas +1
Hej!
Salong Astron gör inga piercingar längre. Slutade för 7 år sedan.
Hälsningar Lena Salong Astron