Spyr av cigg

Dubbelve +1
Jag är ingen van rökare. Röker mest på fest och så och då blir det oftast bara en. Nyss rökte jag dock två stycken och efter det spydde jag direkt efter att jag reste mig. Kan man vara allergisk mot nikotin eller är det bara så att min kropp inte är van vid det? Jag har aldrig hört talas om att man spyr av det i alla fall..

36 svar

cosmetica +1
Man kan absolut spy av nikotin, men jag förstår inte problemet. Varför tvinga på dig själv cigaretter som du uppenbarligen inte mår bra av? Eftersom du spyr av dem är du förmodligen inte beroende ännu och då är mitt enda råd: SLUTA RÖKA. Det är det absolut sämsta du kan göra för din hälsa i ALLA AVSEENDEN. Det finns inte en sjukdom i världen som inte försämras av rökning. Så snälla, sluta innan du är fast.
jensina8 +1
Lika bra. Din kropp vet vad som är bra och spyr ut skiten. Sluta rök helt enkelt och tada! Inga fler spyor ;)
Avion +1
Vet inte vad som är mer värdelöst, kedjerökning eller feströkning :P
Yribrallaan +1
Många som i början testar röka eller snusa spyr, spydde inte när jag rökte men spydde när jag snusade (fast då var det blandat med massa sprit också så vet inte vad som utlöste det ;D)
chiino +1
Varför tvingar man sig själv att röka? Åtminstone "Okej" om det vore nyttigt, men om man ska spy utav det när det är onyttigt, äckligt och stinker...?
111038 +1
Man spyr utav det mesta som man "överdoserar". Men det är ju bra att du inte kan röka, det är en ohälsosam och äcklig ovana.
Merida +1
Blandar jag alkohol och nikotin spyr jag! :) Lika bra det! :) Tycker varken om alkohol eller nikotin egentlig! :)
R2D2 +1
Jag har rökt i ca 7 år å även jag kan spy av de ibland.. har kompisar som gör de åxå. kan va att man röker för fort eller så kan de va att man får röken i 'fel strupe'. å massa sånt :p
Mliillo +1
Varför tvingar du dig själv att röka om du mår dåligt utav det? Du säger att du inte är en van rökare, sluta INNAN du börjar bli det för du kommer ångra dig sen. Rökning är skit.
punkkkt93 +1
Men åååh! så dum du är :( förlåt men. sluta röka om du mår dåligt. Jag har testa EN gång, tyckte de smaka skit, och sen dess har jag aldrig rökt igen.

Gör du det bara för dina kompisar röker eller?
Jag umgås med folk som röker, dom har försökt få mig att börja, men aldrig livet.
Merida +1
Haha! Känner inte en enda person som röker som trivs med det! Nikotin är dessutom jämförbart med tunga droger. De flesta känner sig fångade i sitt begär. De andra tycker att det är fullt normalt att röka och tycker att det är en mänsklig rättighet att få röka var och när som helst...!

Pojkvännen har bytt från cigg till snus. Han ville bli av med röken.
Min svärfar dock. Han röker överallt och när som helst. Ganska irriterande när man sitter och äter med barnen.

Stora kontraster! :)

Så snälla. Bli inte den som blir blind för beroendet!
Carrosh +1
Förlåt sunstorm: men kan man verkligen vara så naiv att man tror att feströkande på något sätt skulle vara bättre än storrökning? :O
luwi +1
Carrosh, förklara för mig varför det inte skulle vara bättre! :) En feströkare röker färre cigaretter än en heltidsrökare, det är väl skonsammare och bättre mot kroppen?
Carrosh +1
Man får fortfarande i sig alla gifter och all rök, försämrat immunförsvar, sämre hälsa och kondition.
Och varifrån har du dragit slutsatsen att bara för att man "feströker" så röker man mindre?
luwi +1
Att en feströkare röker mindre än en heltidsrökare är väl en självklarhet? Det är få som klarar av att hålla sig till endast feströkning. Men de som gör det, röker såklart mindre än en heltidsrökare. OCH SJÄLVKLART är feströkning dåligt det också, men det var inte det vi diskuterade, eller hur?
Mliillo +1
Minns inte var det var men läste att det kvitttar hur mycket man röker, en cigg eller 80, den ena enda ciggen kan bidra till sjukdomar. Så dey kvittar om man röker mycket eller lita; det är lika farligt.
luwi +1
Karolina, det är största lögnen jag hört idag. Plus att du missuppfattat det där. Det man menar är att du behöver inte röka mycket och ofta för att få problrm och sjukdomar. Att röka 30 cigaretter på en dag jämfört med en cigg om dagen ÄR skillnad.
Mliillo +1
Jag vet bara att jag har läst det nånstans för ett par år sedan men kan inte minnas var. Att det är en lögn eller inte det vet nog varken både du eller jag, men det är vad jag har läst iallafall så kom inte och säg att jag har fel.
Carrosh +1
Det finns ju forskning som säger både det ena och det andra. Men man kan inte komma ifrån att det är farligt, oavsett. Det ska väl inte spela någon roll om det är mer eller mindre farligt, om man uppmuntrar någon att feströka för att "det är mindre farligt" när man omöjligt kan veta konsekvenserna av det i långa loppet tycker jag är urbota och naivt!
Mliillo +1
Japp har flera gånger hört: "Men jag feströker bara"...Låter så sjukt naivt och ha det tankesättet. Som att det skulle vara mindre farligt.