Tips på bloggnamn

Medeia +1
Åh jag behöver verkligen hjälp. Jag har tänkt skapa en blogg i fleeera månader nu, men jag kommer verkligen inte på ngt bra namn. Vanligtvis när jag skapar användare ngnstans så använder jag mig t ex utav låttitlar, men det blir så lätt emo av det hela och det vill jag inte :P Tänkte på Medeia först, men medeia.blogg.se låter så tråkigt på ngt sätt.

Kan tänka mig att ha ngt roligt eller helt meningslöst namn som typ "bananskal", men även ngt lite seriösare. Har ni några goa förslag?

14 svar

mistress +1
Vet inte, men jag tog en låttitel (nästan, originalet var upptaget) men nu ska jag (äntligen) ändra. Tänkte ta mina tre mellannamn, men jag vet inte om det är bra egentligen. Vad tror du/ni? Det ska ju vara enkelt att komma ihåg men inte tråkigt, töntigt eller intetsägande. Det ska ju gärna finnas en mening med namnet och så ska det låta intressant. Suck. :)
Medeia +1
Att ta mellannamnen känns ju lite risky, men å andra sidan kan man ju få tag i sån information om ngn hur lätt som helst. Ja, det ska vara så himla mkt, men det är ju så sjuuukt svårt att komma på ngt!
mistress +1
Ja, och mellannamn kommer man väl inte så långt med ändå? Efternamnet är väl värre?
Och alla bra namn är redan upptagna! Buhu :'(
Medeia +1
Har man alla mellannamn kan man nog komma rätt långt tror jag :P
Jaaa, allt är verkligen taget. Och är det ingen som har det, då är det någon som precis haft det och då går det inte att ta det på ett tag >_
mistress +1
Frågan är vad man ska göra med namnen ändå. Är inte särskilt svårt att få reda på folks personuppgifter nu för tiden som du sa. Men man kanske kan ta två av namnen. ;)
Medeia +1
Haha ja det vet jag inte ^^ Åh, majalinnea var ju skitfint :)
Medeia +1
Haha såg jag i syne nu, eller hade du skrivit majalinnea.se? :P
mistress +1
Haha. raderade inlägget eftersom det slog mig att om det kom någon sniken jävel som ville vara elak kunde den sno namnet för mig :P
46566 +1
Crystallight.blogg.se
Medeia +1
Haha ah. och så förstörde jag för dig ;)
59901 +1
Kanske typ "justanotherblogger"?
Medeia +1
Come on... fler förslag :)
Ms-Cherie +1
Jaaa du här kommer några förslag:

Me.myself.i.se
Medeia.bling.se
Jadore.Medeia.se
Goldfish.blogg.se

konstiga och galna men d sa några förslag såå^^
marabou97 +1
Jag tror inte att namnet är det viktigaste, det viktigaste i en blogg är väl innehållet?