Titta hit för tips

Makeup6991 +1
Hej på er! Med tanke på "cozy sunday" då man ofta inte gör ett smack är det alltid kul att läsa om sådant man är intresserad av och testa nya saker!

Tänkte att vi kunde göra en STOR TRÅD där man kan ge tips på vad som helst tex inom skönhet, hälsa, smink, träning, hudvård osv. Så dela gärna med er av tips och trix så hjälper vi många till en rolig söndag! :D

JAG KAN BÖRJA:
Jag har märkt att blir man lätt oljig under dagen hjälper det att använda en "torrare" olja innan man sminkar sig ( havtornsolja).
Vill ni köpa JÄTTEBILLIGT smink, kolla eyeslipsface.se
Funderar någon på att använda duac mot finnar rekommenderar jag verkligen det

Du är det bara fortsätta. Ge tips, ställa frågor, ge svar!

6 svar

Mliillo +1
Blanda kokosolja med socker och peela kroppen och ansiktet med det. Huden blir jättemjuk och luktar så gott! Använder även kokosolja blandat med bikarbonat, bakpulver och mjöl som deo. Funkar iättebra och skönt att inte ha en massa kemikalier på sig.
Använde även kokosolja som hårinpackning:)
Makeup6991 +1
Intressant! Jag gjorde hårinpackning med kokosolja igår! Älskar det! Ska testa dina andra tips med,jättekul!
104158 +1
Kokosolja från Kung Markatta använder även jag som hårinpackning. Sen efter jag duschat håret brukar jag krama in liite kokosolja i mina lockar
En ansiktsmask jag tycker är riktigt bra är make up store mud mask. Den kostar typ 200 MEN det är en stor tub som håller länge.
Sen gillar jag x-lash som jag fått låånga fransar av :)
Makeup6991 +1
Spännande! Jag har under en tid använt kokosolja på mina fransar under nätterna och det har ändå gett lite resultat :)
picknick +1
Bra ansiktspeeling: Häll 1 msk flytande honung i handen och strö över 1 msk socker. Blanda och gnugga in i ett nytvättat ansikte. Koncentrera där du brukar få finnar, honung är antiinflammatoriskt och kan dämpa det. Skölj av med ljummet vatten och smörj med mandelolja. Bland annat så bleker oljan acneärr.
Makeup6991 +1
Braaaa!:)