Tjäna 15 000 eller mer i veckan?

Sugarbliss +1
Jag är sugar babe! Jag ska till USA om några månader och testa detta där och vill ha en en likasinnad som följer med. Någon som är social, självförtroende, vill leva lyx, MÅLMEDVETEN, glad och utåtriktad. Jag söker inte: nån som är stel och blyg, bimbo, "moraltant", eller psykiskt sjuka. Nån som mig som är beredd på att göra vad som krävs för att få drömlivet helt enkelt och som är en "go getter". Min inställning är att allt går bara man vill och bara man är SMART.. Inga under 20 år.

MAILA om ni är intresserade! Jag kan mycket om det och har varit det ett tag men här i Sverige är det lönlöst.

38 svar

lyset +1
Hoppas det går bra för dig i USA :) sug inte ut för mycket pengar ur gubbarna så dom hamnar på fattighuset :)
111038 +1
Om du är så intelligent och pragmatisk, varför måste du då leva som en parasit på andra människor för att leva i lyx?
HeliFilm +1
Varför åka till USA för de, det finns ju många här i Sverige som letar yngre tjejer som är villiga att spendera mycket pengar bara dom får tillbaka nått....
108042 +1
Rolig tråd här :) lycka till med ditt sökande din pengarsugande, fattiga tjej som lever på andra män, USCH :) men ha det så kul med alla gamla gubbar som kletar på dig. Måste vara riktigt H O T!
tjejen93 +1
Hoppas Classe skriver massa skvaller om dig och din gubbe sen;) PS. dom kommer kissa på dig.
113908 +1
Du söker inga bimbos? Newsflash: du är en själv! Skaffa dig ett riktigt jobb om du nu är så intelligent som du påstår.
110833 +1
"Någon som är social, självförtroende, vill leva lyx, MÅLMEDVETEN" Hahahaha, skaffa dig ett jobb för fan.. inget ambitöst med att leva på gamlingar.
carlito +1
HAHAH
stayeen +1
Vilket drömliv att suga snopp varenda morgon fylld med flensost=)
pingglans +1
Fan vad taskiga ni är! Hon har inte ens skrivit hur hon ska få tag i pengarna?! Hon kanske lika gärna drömmer om en skådespelarkarriär eller något :S
TS, lycka till i USA! Och hoppas du hittar ett trevligt resesällskap!
stayeen +1
Pingglans: Är du seriös? Hon skriver ju i den första raden t.o.m "Jag är sugar babe!" vet du ens vad det är? Om inte använd google..
pingglans +1
Okej- jag visste inte vad sugar babe betydde, trodde det hade med hennes användarnamn att göra.
Men även om det är ett smaklöst s.k "yrke" så tycker jag fortfarande ni är respektlösa mot henne.
Det finns faktiskt dom som inte lyckas få ett normalt jobb och skaffar pengar så här..
stayeen +1
Haha snälla. Det finns jobb överallt bara det att endel är för lata för att tjäna ihop egna pengar så dom livnär sig på andra. Det om något är smaklöst.
108042 +1
Pingglans: ALLA kan få jobb bara de kämpar sig fram för det. (undantag för vissa människor men ts är inte en av dem).Men TS är nog såpass lat att hon tar den lätta vägen till stora pengar och det är att livnära sig på perversa gubbar med flera miljoner i plånboken.

Klart som fan jag inte visar respekt för såna människor :) tyvär men så är det. Inte henne jag ite respekterar. Utan hennes val av livstil.
Johanna +1
Sugarbliss jag rekomenderar dig verkligen inte att sälja dig. Jag tor du kommer bli rätt nedbryten på sikt och de pengar och prylar du får kommer antagligen inte göra dig lýckligare. Är du smart och målmedveten så plugga och utbilda dig, gör något vettigt av det du har i huvudet och jobba sedan med något värdigt.
Carrosh +1
Håller med Johanna till 100%
Gör något vettigt av din intelligens och ta chansen att utveckla dig själv!
Mliillo +1
Att man inte kan "bli något" är bara skitsnack. Handlar om att använda hjärnan och faktiskt göra något åt saken. Jag är också lat, kanske världens lataste människa, men jag tänker inte tjäna pengar på något enkelt sätt, utan vill utbilda mig, göra något för mig själv/andra och förtjäna mina pengar!

TS: Hoppas du ändrar din syn på det hela och är smartare än så!
lyset +1
Fast man kan ju oxå förstå dom gamla gubbarna. En ung skönhet är nog roligare än en skrynklig tant? eller har jag fel?
Mliillo +1
Haha konstigt nog kan jag också förstå de gamla gubbarna. De vill ju också ha kärlek, närhet, sällskap osv... Får man inte det åt annat håll så blir man desperat till sist.

Men tycker ändå att det finns vettigare saker man kan uppnå än att leva på andras pengar. Gillar inte tanken, att leva på andras pengar, att folk är så giriga att de gör allt för pengar, golddiggers, inte kan använda hjärnan istället och faktiskt FÖRTJÄNA pengarna också. Jag tror inte dessa människorna mår bra i längden.
lyset +1
Fast om tjejen gör ett "bra jobb" med gubben så har hon kanske förtjänat sin "lön" ;)