Tjejer, vad tycker ni om killars kroppsbehåring?

Xunder +1
Först och främst, ursäkta om min rubrik inte var det bästa kanske, och ursäkta om detta redan har frågats här.

Men, jag är en kille som har funderat en del på det här med kroppsbehåring. Jag har nämligen ganska mycket kroppsbehåring, och har funderat vad ni tjejer tycker om det. Det är ju lite pinsamt att fråga tjejer man känner om det, så tänkte att det kanske vore bättre om man fråga här istället :)

Så, vad tycker ni om kroppsbehåring? Vart tycker ni killen bör behålla sitt kroppshår, och var bör han har rakat/ansat det? Med kroppsbehåring menar jag det mesta förutom huvudhår och ansiktshår (skägg). Så med andra ord, brösthår, hår på magen, ryggen, armarna, benen, i armhålorna, och runt könsorganet och på pungen osv.

Diskutera gärna. Jag förstår ju att det är väldigt olika vad ni tycker om det. Men om så många som möjligt kan svara så kan man i alla fall få sig en bild av vad som generellt föredras av er tjejer.

Tack så mycket!

62 svar

spaceshiip +1
Ben och armar tycker jag att man ska låta vara! Har man mycket hår på bröstet, under armarna och runt könet kan man gott trimma det lite. Inte trevligt med dreads av illaluktande hår liksom! Har faktiskt inte varit med om att någon partner haft hårig rygg, men jag skulle nog uppskatta om den trimmades också. Lenrakat blir stickigt och ser riktigt ofräscht ut efter bara några dagar, så det är jag inget stort fan av ändå.
Mliillo +1
Sexigt och manligt med kroppsbehåring, sålänge det inte finns något på ryggen!
120650 +1
Hår på ben och armar går bra så länge det inte är en stor skog. Lagom mycket
hanaa94 +1
Det är manligt :) så länge killen inte har en väldigt hårig rygg! Så hår på bröstet,armar, ben, lite på magen är ju bara manligt för man vill ju inte ha en alltför len kille.. När det gäller lite känsligare områden ska det nog vara rakat/ansat.
Sockertroll +1
Jag bryr mig inte så mycket om hår :p min sambo har lite hår på benen men annars är han ganska len, men jag skulle inte bry mig om han va lite hårigare. Manligheten sitter liksom inte i håret ;)
111038 +1
Värst vad alla hatar hår på ryggen. Själv tycker jag att det ser lite ofräscht ut med håriga rumpor med. No homo.
leo_88 +1
Prova dig fram det växer ut igen! Jätte långa hårstrån ska helst plockas bort, då de är riktigt vidriga i min mening.:P
Foreever +1
Detta kmr låta konstigt men.... Svarthåriga killar tycker jag passar med hår på kroppen (Förutom på/vid könet!) Men är de blonda föredrar jag rakat hahaha! Cp jag vet ;D
Sabio +1
Jag bryr mig faktiskt inte alls om killars kroppshår. Rätt knäppt egentligen, för jag hatar mitt eget haha
111038 +1
Forever, hahaha! Ser det inte konstigt ut om man är hårig överallt på hela kroppen UTOM könet? Som en kal fläck just där, haha! :D
picknick +1
Skäggväxt och hår på bröstet är sexigt! Men det är snyggast trimmat, ca 1 cm. Och kuken+pungen ska inte vara bebislen, känns bara konstigt :P
Foreever +1
Hahaha :P Mog, jag vet inte.. Har inte reflekterat så mycket över de, hahaha men nu när du säger de så.. Har nog inte så mycket emot hår där egentligen.. Asså vet fan inte vad jag tycker. Måste bli mer erfaren innan jag kan uttrycka min åsikt ;D vet bara att jag kan tycka svart hår e sexigt men samtidigt vet jag att jag kan tycka vältränade kala kroppar e snygga också :P I know it when I see it! :D
robino +1
Tycker alla ska få ha så mycket hår dom vill.

Jag föredrar dock rakade armhålor, bröst/mage, könsorgan och typ fötter/händer om man har mycket hår. Tycker också att håriga rumpor är rätt ofresh också som MOG sa. Brukar trimma mina ben emellanåt också.
yrar +1
Jag träffade en kille ett tag som rakade pungen men hade en hårig rumpa. Det var rätt skrattretande, eftersom han då bara hade hår just på rumpan och ingen annan kroppsbehåring (utom på huvudet då).

För övrig tycker jag att en kille absolut inte ska raka benen.
En kille jag träffade hade både helskägg, hår under armarna och på bröstet. Skägg och hår på bröstet är mest mysigt, tycker jag. I alla fall på rätt person. Träffar just nu en kille som valt att raka bort allt hår utom det på benen.

Hade aldrig velat att kilen som rakade allt skulle låta bli att ta bort det, eller att killen med hår på bröstet skulle börja raka bort det.
Så min slutsats är att allt beror på personen i fråga hur väl han kan bära upp att vara antingen hårig eller hårlös.
Och att jag personligen inte tycker att hår på rygg och rumpa är speciellt nice på någon.
Mjukan +1
Hår på bröstet e inte fint
Ahlan +1
Så länge det inte har en full djungel över hela kroppen så är det okej, annars kan man ju trimma ner det lite.
Xunder +1
Tack alla som har svarat. Blev ju lite olika svar, precis så jag hade förväntat mig. Men verkar som de flesta föredrar om man låter det mesta vara, alt. om man ansar det. Verkar inte vara så poppis om man renrakar det. Låter bra för mig, för jag hatar när det blir stubb på bröstet och vid pungen.

Och hår på rumpan behåller nog de flesta killarna, för vad jag har hört så är det mindre trevligt att få stubb där nere :D
Mliillo +1
Rumpans ser man nästan aldrig på killar så det är knappt lönt att raka sig där:P
111038 +1
Fyfan. Raka röven? Tänk när det blir stubb och man ska sitta ned :D
robino +1
Tycker inte det är manligt med hår. Om man har mycket hår på kroppen ser man rätt smutsig ut tycker jag.