Vad ska ni göra till midsommar?

kiko +1
Hade förväntat mig firande med vänner så frågade om vi skulle hitta på nått, laga mat o allmänt chilla, men nopp alla är upptagna med sina respektive åt annat håll..suger verkligen o vara singel när man är den enda i gruppen som är det..
Så vad ska ni hitta på?

5 svar

Asfaltsbarn +1
OJA det suger.
Jag är verkligen jättesugen på att göra något men det ser väl rätt mörkt ut. Får väl käka köttbullar och färskpotatis med familjen. Helt okej ändå eftersom en av dem fyller år men ja. Det är inte riktigt familjen jag är sugen på att umgås med på midsommar..
kiko +1
Till @Asfaltsbarn
Har inget emot o umgås med familjen men var längesen jag träffade vännerna så tänkte jag frågar i tid..men nopp ingen som frågade mig heller..man ba forever alone :D
Asfaltsbarn +1
Till @kiko
Jo precis, familjen är helt ok ändå men sammahär att det vore kul med kompisarna. Man får la hitta en partner till dess då x);)
Merida +1
Jag ska med mina mamma-kompisar och dansa kring kommunens midsommarstång. Sen ska vi iväg och fira på kvällen med mina föräldrar på Råå.
58736 +1
Blir nog att grilla och chilla på landet med familj :) de flesta kompisar är på annat håll i landet. Men känner mig mest upplagd för att ta det lugnt ändå