Vad tycker du bäst om, ge eller få julklappar?

Halsdukar +1
Som rubriken: Vad tycker du bäst om, ge eller få julklappar?

Jag gillar inget av det egentligen haha. Tycker det bara är jobbigt att köpa till folk för är rädda att de ska bli besvikna eller att jag köpt helt fel haha. Tycker om att få om jag får öppna ensam. Bland det värsta jag vet är att öppna mitt framför personen man fått saken av. Vet aldrig hur jag ska reagera, även om jag verkligen tycker om saken på riktigt så känns det som jag har svårt att uttrycka det haha!

7 svar

Merida +1
Jag gillar både och. Jag behöver inte gilla saken jag får utan jag uppskattar gesten. Tycker folk är på tok för giriga idag och tycker att folk ska hitta den "perfekta" klappen hela tiden och blir sura om de får tex strumpor.
Aceton +1
Jag brukar tycka mest om att ge, men nu har jag varit så jäkla opepp i år så har typ inga bra presenter. Så antar jag är mer pepp på att få i år!
Mliillo +1
Både och! Och gillar man inte julklapparna så är man sjukt otacksam tycker jag..finns viktigare saker att tänka på o är glad att vi i vår familj inte gör en stor grej av det.
Mliillo +1
Hos oss så njuter vi nästan av att handla till varann, iaf jag. För det är ingen press på måsten för alla är glada o tacksamma ändå! Folk är sjukt giriga o känns som att det bara blir värre o värre för varje år.
tomcollins +1
Att ge.
Brukar även vara den som letar efter det perfekta men i år var det svårt.
Pawni +1
Ge, jag har aldrig sett fram emot att öppna julklappar.
58736 +1
Att ge. Jag önskar mig nästan aldrig något alls. Men blir såklart glad av det jag får :) Men jag hade lätt kunnat gå hela julen utan en klapp till mig själv och bara ge till andra. Superkul att se folk bli glada :) Men jag har de senaste åren börjat dissa julklappshetsen mer och mer, tycker det är onödigt mest... Men såklart kul att ge ändå :P