Vet inte om jag kan stå ut mer

Anonyym01 +1
Jag är den tjejen som alla anser har ett "perfekt" liv, jag får det jag vill av mina föräldrar, jag har jätte många vänner, har aldrig riktigt haft problem med att få de killar jag vill ha, festar mycket och umgås mer med dem populära och som har status. Vad dem INTE vet är att jag även är den tjejen som får sätta på mig ett fejk leende varje dag så fort jag går utanför dörren både för mig själv och för mina vänner. Om man bortser från mina hemma situationer är mitt liv nästan perfekt, jag går igenom så mycket hemma och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det tär på mig så grovt mycket att jag inte längre vet om jag kan stå ut längre till.

Jag går nu i 9an och dem betygen jag får denna terminen är dem betygen som kommer avgöra vilket gymnasium jag kommer komma in på. Jag bryr mig så mycket om skolan och vill verkligen få bra betyg speciellt denna terminen så jag kan komma in på det jag vill men hur ska jag ens kunna fokusera när jag har verkligheten bakom mig??? Har liksom inte vart i skolan på en vecka nu så har alltså skolkat, vet ärligt talat inte vad jag ska göra med mitt liv längre. Håller på o falla isär i små bitar och ingen märker något, ingen bryr sig för att jag är ju den tjejen som har det "perfekta" livet enligt alla. Detta kanske inte ens låter så allvarligt som det är men det är det, tro mig.

5 svar

kiko +1
Hur ska människor kunna se hur du mår när du inte visar eller berättar det? Vi är tyvärr inga tankeläsare och som du själv säger: alla tror att du har ett perfekt liv för du visar bara upp den sidan av dig.
Har du vänner att prata med? Din familj? Annars tycker jag att du definitivt ska vända dig till en kurator. Få ur dig dina känslor, prata om hur du mår så TT du kan lägg bitarna på plats och utgå sen därifrån.
Livet är inte över för TT du inte vet vad du ska göra, sakerordnar sig alltid men för att de ska kunna göra det är hälsan det viktigaste att ta hand om först!
mamacitaa +1
Varför mår du dåligt?
Merida +1
Du går till skolans kurator imorgon!
58736 +1
Vill du förändra ditt liv måste du göra just det, en förändring. Ta hjälp av dem omkring dig och kom ihåg: att prata om hur man man och att be om hjälp när man behöver den är INTE svaghet - det är något av det modigaste man kan göra. Det är du som ska må bra i ditt liv, vad andra tror att du är är inte relevant.
Hur man mår*
FoxyCleo +1
Till @Anonyym01
Vad är det som du mår dåligt av, är det saker du tänker eller något annat?