Bh under klänning med bar rygg?

80271 +1
Vad kan jag ha för bh under denna klänningen med så bar rygg? Vet att det finns free bra men vet inte om det är värt att slösa pengar på för kommer kanske bara använda den en gång isåfall. Kan man ha en vanlig vit bh med spets band i ryggen eller vad tycker ni? Skulle ju också kunna ha en bandeu i vit spets men jag gillar inte bandeu så mycket pga vill gärna ha mer stöd och så.


10 svar

Sinsin +1
Http://amandascraftstudio.blogspot.se/…
Som länken visar, fast vit kanske? Fast då får du ju slakta en bh och det blir lite pyssel
Merida +1
Man kan alltid ta silvertejp om pengarna verkligen kniper! :) En feebra är nästan en livsinvestering! :P De håller hur länge och hur bra som helst! :) Är du dessutom 15 så är dina bröst fasta och fina! :P Inte som en annans som börjat flyta ut på sidorna! ;) Hahahahaha!
Yoshiii +1
Det finns en freebra på twilfit för 299kr.. det är ju inte så dyrt? Annars balconette eller helt enkelt leva med att bhbandet syns.
Yoshiii +1
Eller ev detta alternativ: twilfit.se/bh_tillbehor/…
80271 +1
Tack för svaren! Om mamma är snäll att betala köper jag nog en free bra, känns enklast och bäst så! (har köpt upp mina pengar haha) Annars verkar ju Sinsin's länk ganska smart!
Foreever +1
Måste få fråga ni som verkar veta, free bras sitter dom fast med klister eller? Och gör det ont att ta bort sen? Aldrig fått grep riktigt om hur dom funkar!

Och TS, klänningen på bilden har ju liksom lite "lager" där fram så jag tror inte bröstvårtona kmr synas och då skulle du ju kunna vara bh lös!
Merida +1
Det blir typ ett vakuum! :P Med en slags geleplast! :) Det sitter där det ska! ;)
Sevenseed +1
Finns väl också nipplecovers som man kan köpa? Eller gå runt med fria bröst!
Merida +1
Det blir typ ett vakuum! :P Med en slags geleplast! :) Det sitter där det ska! ;)
blondinjosefin +1
Hej! Ett litet tips från min sida är Bye Bra perfect cleavage tape. Man kan använda den i alla situationer och den är gjord av medicinsk tejp av 3M!!
byebra.com