Era åsikter tack

109481 +1
Vad tycker ni tjejer om killar som går runt med jeans i skinny fit? är det snyggt eller är det bara gay? vill gärna veta vad ni tycker

Vad tycker ni? ser han gay ut eller ok?

http://www.stylesearch.se/forum/cache/?id=160111aHR0cDovL3M4LnBvc3RpbWcub3JnLzhtMm5sNHlyOS8xMzIzNTIxMl9pbWFnZV81MDZfNjEzLmpwZw2.jpg

26 svar

Hurrdurr +1
Ser ut som en luffare.
123383 +1
Gillar varken skinny jeans skinny guys
Eller
Tråden handlar bara om jeans kom jag på. Men nej killen ser spinkigare ut med tajta byxor
109481 +1


Så du tycker killar som bär på skinny jeans ser ut som luffare?
Mliillo +1
Snyggt med rätt stil och rätt form. Alla passar inte i allt.
58736 +1
1. Hur ser man "gay" ut?
2. Tycker det är snyggt beroende på person och resten av stilen... Men bryr mig inte så mycket om tightheten på folks byxor över lag ;)
Eller kanske snarare hur "ser" man gay ut?
delay +1
Snyggt!
mamacitaa +1
Hmm min åsikt är delad.. Det passar bra på vissa men jag skulle säga att liiite lösare jeans ser allmänt bättre ut på killar. Heeelt snorslickade jeans passar mest på tjejer enligt mig. Men det var snyggt på grabbarna på bilderna iaf :)
109481 +1
Till @Beavy
Vissa anser att det ser ''gay'' ut för att killar går med tighta jeans och att kilalr borde gå med raka regular jeans för att det är ''manligt'' medans smala jeans är ''kvinnligt''
robino +1
Till @Trollolol
Det är snyggt, men sen är jag bög. Vill du inte se bög ut eller bli bli bög borde du undvika tighta jeans.
58736 +1
Till @Trollolol
Haha okej. Jag har sett tighta jeans på många heterokillar också :) har nog aldrig reflekterar över att det skulle vara mer gay med smala jeans x)
mamacitaa +1
Till @Trollolol
Är det inte dags att växa ur det uttrycket? Det sa jag när jag var snorunge och inte visste bättre men idag 21 år gammal skulle jag aldrig få för mig att påstå att något ser gay ut, tycker det låter väldigt nedlåtande som att det skulle vara något fel med "att se gay ut". Låter bättre om du säger att det ser kvinnligt ut för det gör det ju faktiskt med snortajta jeans iom att det är en från början kvinnlig trend så vitt jag vet.
tomcollins +1
Över lag väldigt fult, tänker automatiskt på hipsters vilket är en stil jag har svårt för
cocca +1
Beror helt på vem använder de. Precis som det är med allt. En del tycker jag passar i skinny jeans och en del passar inte i de.
Förstår inte riktigt frågan: eller ser han gay it? Att att se "gay" ut är väl inget negativt?... Och hur ser man gay ut? :s
58736 +1
Till @cocca
Fick inget vettigt svar på den frågan heller :P
58736 +1
Till @mamacitaa
Gillar speciellt "ser han gay ut eller ok?" .... Det låter ju trevligt
benandjerry +1
Fult, för tighta
cocca +1
Börjar bli ganska säker på att denna profil är ett troll... med tanke på namnet och alla skumma inlägg som denne lägger upp.
119906 +1
Andra bilden såg något bättre ut men.. näää i don't like it.
Rosewater +1
Enligt min åsikt så tycker jag det är oattraktivt när en kille har skinny fit, dem går sen på ett speciellt sätt . Och det ser bara gay ut!
AKAmini +1
Beror på kroppen och den övriga stilen hos killen.
Min grabb bär skinny jeans jämt och det är snyggt på honom.