Gå i klackar smärtfritt tips

Caroline97 +1
Hur ska man underlätta smärtan i fötterna när man går ut och dansar med klackar? Har skor med bred blockklack och dem är ungefär 10 cm höga, superlätta att gå i men ändå får jag så sjukt ont i trampdynan vid tårna efter ett tag.

Ge mig era bästa tips för att ej få så ont.

5 svar

kiko +1
Kunde springa förr i tiden i klackar. Gick ut i klackar under 10 års tid utan problem. Idag kan jag inte ens få på mig klackar utan att få ont. Våra fötter är inte till för sådana skor. Tror inte det finns några tips på smärtfria klackar. Den enda skillanden kan möjligtvis vara att köpa klackar av bra kvalité, skinn och så höga som du kan gå i. Förstör inte dina fötter, du ska orka med dem ett bra tag till!
Smackthis +1
Det finns små gelekuddar man kan lägga under fötterna, it works! Jag köpte mina på Wish appen, fast man kan säkert få tag på det här i Sverige också. Wish är billigt men leveransen tar tid.
Fansa89 +1
Gelekuddar är bra. Tycker skor med en liten platå funkar bättre också. Läste om nåt tricks med att tejpa ihop två tår också men har inte provat det. Tror det var på chic.se :)
Merida +1
Jag har gelekuddar från compeed. Suveräna!
daddelidadd +1
Kan gå en hel dag i klackar som har lite platå under fotsulan. :) gör stor skillnad