Hjälp med kvinnliga maskeradkläder.

Javelin +1
Hej alla.
Jag hoppas på hjälp från alla experter här då jag ska ge mig in på ett lite oprövat område.
Jag har vid några tillfällen provat tjejkläder ihop med min flickvän och tyckt att det varit helt ok och lite spännande.
Nu är vi bjudna till en maskerad och hon tycker absolut att jag ska klä ut mig till kvinna på något sätt.
Jag kan absolut tänka mig det men vill inte bli till åtlöje i en snövitkostym eller så. Jag skulle helst vilja ha mer vanliga kläder och se någorlunda bra ut som tjej.
Har ni några tips? Kan jag klä ut mig till något yrke kanske eller bara ha en fin klänning??

9 svar

58736 +1
Finns ju massor kvinnliga filmkaraktärer att klä ut sig till! :) Bara att googla
http://www.gamesradar.com/100-greatest-female-characters-movies/

välj och vraka!
Javelin +1
Jo, tack men svårt också att klä sig till en speciell person.
Hur klär jag mig om jag vill vara Glen Close, Sandra Bullock. Jennifer Aniston osv.
Lättare att vara sekreterare eller sjuksköterska kanske..
58736 +1
Till @Javelin
du klär dig ju inte som skådespelaren utan som karaktären :) Alla som gått på maskerad med film-tema har ju gjort så - det är ju knappt någon som är "lik" utöver kläderna.

Klär man sig som en yrkesroll som tjej idag så måste det typ vara übersexigt och jätte stereotypiskt för att folk ska fatta vad man är -.- En "vanlig" sekreterare idag kan ju ha vilka kläder som helst liksom. Bara yrken som kräver en viss typ av uniform som är uppenbart, typ poliser, läkare, soldater etc
Javelin +1
Jo. jag förstår ju att man inte kan vara väldigt lik. tänkte mer att om jag klär mig i kjol och blus och säger att jag är Jennifer A så kan jag lika gärna låta bli att säga det och bara klä mig som kvinna - kan vara svårt nog för en lång kille..
Javelin +1
Jag tycker det verkar svårt att klä mig som en kvinnlig karaktär. Funderar på att vara servitris eller bara hitta en festklänning. - svårt, och min flickvän verkar se det som ett test och vill inte hjälpa till..
mamacitaa +1
Är det något tema? Om inte så är det ju enklast att bara klä ut dig till något traditionellt, blir nog mer komplicerat att klä ut sig till en filmkaraktär. Googla på kostymer så får du ju upp massor.
Javelin +1
Nej det är inte något uttalat tema. Vad tänker du traditionellt? Sjuksköterska eller tyrolerflicka eller så?
mamacitaa +1
Till @Javelin
Där det redan finns en färdig kostym liksom så man inte behöver arbeta ihop en själv och komma på. Fast det beror ju på hur insatt du är, om du vill lägga ner mycket tid att knåpa och styla ihop något eller om du vill gå på något säkert och köpa en fullständig, redan klar kostym.
Rogerlin123 +1
Titta här, får du extra inspiration dear-fashion.com/…