Jeans för smal med rumpa

benibe +1
Hej,

Det absolut värsta jag vet är att köpa jeans, men är i stort behov av nya. Tips på ställen man kan köpa jeans om man är smal, men ändå har former som rumpa/höfter? Och inte är överdrivet lång (jag är 165). Passar dom runt midjan så är dom alldeles för långa, och passar dom i ben & längd så går dom inte upp över rumpan. Så kasta över all hjälp ni har! Tack.

12 svar

Pawni +1
Lager 157 hade bra svarta jeans som sitter bra. Kostade 150 kr. Jag är också rätt smal speciellt över smalbenen och har dessutom breda höfter. Sitter bra, men färgen försvinner snabbt om du tvättar så skulle rekommendera att typ aldrig tvätta dem :P häng på luftning/handtvätta
Lite långa för mig som är 159 lång
kiko +1
Jeggings från cubus!
mamacitaa +1
Tycker gina brukar ha nån bra sort inte säker på vilken då det var så länge sen jag köpte jeans men kolla där!
Aina87 +1
Gå till JC om byxorna är för långa, så syr de om byxorna.
benibe +1
Till @Pawni
Åh ska kolla in Lager 157! Billigt pris uppskattas ju såklart med!
benibe +1
Till @Aina87
Till @mamacitaa
Till @kiko
Tack före era tips! Cubus funkar inte alls för mig, är dom bra i längd så är dom aningen för tighta runt midjan, vilket leder till att dom vill åka ner hela tiden haha. Gina kanske ska kolla in! Hade ingen aning om att JC syr upp faktiskt, hur bra som helst!
kiko +1
Till @benibe
Är det jeans eller jeggings du provat? För jeggings formar sig efter ens kropp och är väldigt stretchiga så hur kan de sitta konstigt?
mamacitaa +1
Har liknande problem, lite större rumpa och lår med liten midja så jag köper alltid jeans som passar runt ben och rumpa och sedan får jag använda skärp. Tycker högmidjade jeans passar min kropp bättre :)
benandjerry +1
Dr denim formar ju sig efter din kropp.
benibe +1
Till @kiko
Både och! Trots att jeggings ofta är lättare att hitta, så är det inte alltid dom sitter bra heller. De är ju inte hur stretchiga som helst - och dom som är bra i längd/ben funkar helt enkelt inte över rumpan. Får jag på dom så får jag gå hela dagen och dra upp byxorna istället då dem envisas med att åka ner = för små.. haha. Har ett par från dr denim nu som också är lite för små över just rumpan, funkar - men sjukt jobbigt att dom åker ner hela tiden. Vill ha ett par byxor som sitter där dom ska utan att jag behöver dra i dom varannan minut.
benibe +1
Till @mamacitaa
Med högmidjade jeans behöver man iaf inte oroa sig för att byxorna åker ner så pass att trosorna visas haha. Så trött på att aldrig hitta perfekta jeans
Merida +1
Gina, JC, ibland Lindex och Kappahl. Alla andra kedjor är omöjliga.