Ni som har ugg! storlekar

Piki +1
Jag ska köpa UGG-skor. Classic tall modell 5815, tror jag den heter i svart. Jag har storlek 38 och har inte provat UGG-skor och undrar ifall det är någon som har uppfattat ifall storlekarna är lite små eller stora i storlekarna? Jag kommer dessutom att åka till en ortopedtekniker snart för att skaffa formgjutna skoinlägg pga problem med överbelastning i fötterna så jag vill veta ifall man får plats med en sula, alltså att skorna är rymliga eller ifall skorna ska sitta tajt?
Hjälp! Tacksam för svar!

Kram

10 svar

VKSD-C +1
Undrar samma sak jag med :) ska ocksa köpa ett par uggs snart. men de kanske är bäst att köpa dom i butik o prova innan man köper ett par(?) här i tyskland där jag bor, sa har dom inte sa manga uggs i skobutikerna :/ sa da blir de ju att man beställer via internet ;p
justsmile +1
Jag har ett par UGG-skor, och de är rätt stora i storlkarna jag har vanligtvis 38-39 men på UGGS kan jag lungt ha 37. och de är verkligen sköna. jag tror nog att du skullefå plats med en sula i, mendet är bra att pröva innan du köper.
VKSD-C +1
Justsmile: ahaa :) hur ska jag göra da som har strl 36? tror dom bara har fran strl 36 o uppat :s
Piki +1
Tack, justsmile! Jag får nog åka till någon butik och prova först :/ anledningen till att jag tänker köpa på nätet är för att det blir mer än 50% billigare då :P
VKSD-C +1
Vad har du tänkt dig för färg? jag vet inte vilka som ser snyggast ut till ex. svarta jeans.

uggstopsale.com.au/LImage.aspx?i=4&t=2

uggstopsale.com.au/LImage.aspx?i=65&t=2
VKSD-C +1
Piki: jo jag haller med, de blir lite billigare pa nätet :) dom ser sa mysiga ut, passar sa bra nu pa vintern.
Piki +1
Miss-v: jag tänker köpa svarta, vågar inte riktigt köpa de ljusa. är rädd för att de kommer fläckas ifall det regnar eller är slask ute :P har hört folk klaga på det men vet inte ifall de hade impregnerat dem.
justadoll +1
Alltså, det där med Uggs och storlekar... Jag har i 99% av fallen storlek 38, ibland kan jag behöva storlek 39 (mest typ på smala högklackade festskor och sånt, som ofta är lite mindre i storlekarna). Jag beställde ett par Uggs i storlek 38 men var inte nöjd med dom för att det var en söm som var felsydd, så jag skickade tillbaka dom.

Storleksmässigt passade dom dock bra, dom satt tight runt foten liksom - som dom ska göra. Fick hem ett nytt par nån vecka senare, exakt likadana men storleken på dom var mycket större... Betydligt närmare än 39. Har hört att det kan skilja sig en hel del mellan Uggs och Uggs, även om dom är i samma modell och allt.

Om du ska ha inlägg i dom så tycker jag att du ska ta din vanliga storlek. Och beställ från Brandos där det är gratis att byta tills man blir nöjd ;)
Piki +1
Tack, justadoll! :)
kicki +1
hej jag har presis bestält ett par och jag har också runt 38-39 och jag tog 38 eftersom jag har varit i massa butiker och testat innan jag beställde, det är även ett tipps men jag är såå nöjd med mina svarta låga. och de flästa tycker att uggs ska sitta åt lite runt foten