Nylonstrumpbyxor

Caroline97 +1
Jag ska ha en vit klänning på en fest den 4e november o då är det ju rätt kyligt ute. Svarta strumpbyxor känns jävligt fult till så min fråga är ska jag ha"genomskinliga"?
De känns dock som de ser lite skumt ut och ej matchar ens hud perfekt och ger en pudrig finish på benen o kanske ser lite tantigt ut. Vad tycker ni om sånna strumpbyxor?
Ska jag helt enkelt bara lida pin och vara barbent? Jag kommer ju vara inne större del av tiden :S

6 svar

58736 +1
Ser mer idiotiskt ut att vara barbent den tiden på året. Typ alla använder ju sådana strumpbyxor, alla jag träffat och känner iaf. Kör på. Det är inte tantigt och man kan köpa med lite glans så ser de inte pudriga ut. Bra affärer har flera nyanser också så man kan ta en som liknar ens egen.
Mliillo +1
Hur ser din klänning ut? Beroende på, men tycker svarta genomskinliga strumpbyxor är snyggast, föredrar alltid strumpbyxor än barbent. Men allt beror som sagt på klänningen. Och hellre strumpbyxior än barbent i vinter, ser hemskt ut annars. Finns ju många sorters strumpbyxor, testa de som är en nyans brunare än dina ben och rätt så genomskinliga, varken matta eller för glansiga.
Caroline97 +1
Denna klänning tänkte jag
nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/…
Caroline97 +1
Vart kan hitta bra strumpbyxor för typ max 100 ?mvh fattig student hehe
Mliillo +1
Väldigt fin! Hade haft genomskinliga till den, finns för 50 kr på hm =)
Caroline97 +1
Taack @Mliillo :)