Sexiga underkläder? nionde gången

BeatriceA +1
Jag har normalt matchande trosor och bh med lite spets - som de flesta? Jag tänker att jag ska bli lite mer vågad och satsa på att ha body, eller tom. Korsett för det är ju snyggt. Sen får jag nog övervinna känslan att vara "överklädd" även om det är under : ) Ska man gå efter vad som finns i vanliga butiker så är det ovanligt med annat än bh och trosor - man ska ut och leta på nätet. Är det några som har stay ups, body, korsett ibland. Var handla?

6 svar

valentinaa +1
Jaa varför inte vara lite extra fin ibland? jag brukar köra på stayups till kjol och klänning. (om de nu inte är superkort) och korsett och body kan jag ha om jag vill vara fin för min pojkvän :P finns ju annars "vardagliga" bodys om du vill ha de?
110833 +1
Checka in swefox.se och fashionclub.se dom har alltid snygga underkläder
BeatriceA +1
Är dejtande för tillfället och det är ju lite mer en avvägning vad man ska ha på sig under. En sexig body kanske är rätt vid starten av ett förhållande. En korsett är ju läckert men kanske "to much"?
Vad har ni på ett under vid - som i mitt fall - en andra dejt?
bonne +1
Det finns en massa bra onlinebutiker som skickar snabbt och i diskreta paket, om man nu tycker sådant är pinsamt att hämta ut på coop. Till exempel korsetten.se - som jag beställde från igår och fick varan idag. Annars kan man söka på "underkläder online".

På en andra dejt skulle jag ha något som får mig att känna mig bekväm men snygg. Att klä sig för att vara "sexig" med en nyinköpt korsett(eller korselett m.m) kan bli fel och få dig att känna dig stel, men det är ju upp till var och en.
Du bör också tänka på vad du hade tänkt att ha på dig i övrigt, då vissa underkläder syns igenom på ett oattraktivt sätt.

Det jag vill komma fram till är att det är svårt för en utomstående att ge ett bra tips som passar dig, för du vet vad som passar dig bäst och vad du känner för - så om du vill prova på något Gör det.
Siiri +1
Jag har nästan aldrig något mer än vanliga trosor om jag inte har tunnare byxor eller leggings, då är det string som gäller. Tycker det handlar mycket om vad man har till och hur de sitter också. Spets har jag inte ofta eftersom de brukar irritera eller klia på mig. Har pushups/korsett när jag går ut för att framhäva min byst. Det tycker jag är sexigt.
Gladarchefpunktnet +1
Till @Siiri
Nu är jag man och tycker att när tjejer ska tipsa andra tjejer förstår ni inte vad en man giller el tänder på. Nu utgår jag ifrån att ni kanske vill klä er utmanande el snyggt för att få mäns blickar och så är det så klart inte alltid detta som är ert syfte att ha fint inunder.
Men som man upplever jag att mina senaste tjejer imte fört dialogen med mej om vad jag tycker är snyggt eller tändande och ibland har de klätt sig vrål sexigt utan att dom visste det.

Nu vet jag att smaken bland män kan skifta sjukt mycket även om det finns några grundregler gemensamma.
Om jag får säga vad jag tycker så är inte mer naket bättre utan snarare det där spännimgen med att tex dölja något. Jag reagerar inte på tjejer i bikini men när samma tjej har supertunna nylonstrumpbyxor med kjol blir mina ögon stora.

Det kan även vara kontrasten tex om jag vet att min tjej skulle ha sexiga kläder o nylon på sig under trots att hon åker slalom el i arbetskläder i trädgården. Dvs jag ser inte detta vackra under den skitiga arbetsoveralen.
Jag hade en tjej som alltid hade trosorna utanpå strumpbyxorna för att de inte skulle hasa ner. Hon fattade liksom inte hur upphetsande detta var för mej och hela dagarna kunde jag se fram emot att få dra av trosorna och synen av hennes underliv halvt dolt bakom nylon är obetalbart.

Vill man överaska sin kille skulle jag använde strumpbyxor med öppen gren billigt från kinasajter och trosor utanpå.
Nu blev detta mer tips på hur !an får killar att tända men tycker ändå det är bra att ni tjejer även tar reda på vad killar gillar.