Sexiga underkläder? nionde gången

BeatriceA +1
Jag har normalt matchande trosor och bh med lite spets - som de flesta? Jag tänker att jag ska bli lite mer vågad och satsa på att ha body, eller tom. Korsett för det är ju snyggt. Sen får jag nog övervinna känslan att vara "överklädd" även om det är under : ) Ska man gå efter vad som finns i vanliga butiker så är det ovanligt med annat än bh och trosor - man ska ut och leta på nätet. Är det några som har stay ups, body, korsett ibland. Var handla?

5 svar

valentinaa +1
Jaa varför inte vara lite extra fin ibland? jag brukar köra på stayups till kjol och klänning. (om de nu inte är superkort) och korsett och body kan jag ha om jag vill vara fin för min pojkvän :P finns ju annars "vardagliga" bodys om du vill ha de?
110833 +1
Checka in swefox.se och fashionclub.se dom har alltid snygga underkläder
BeatriceA +1
Är dejtande för tillfället och det är ju lite mer en avvägning vad man ska ha på sig under. En sexig body kanske är rätt vid starten av ett förhållande. En korsett är ju läckert men kanske "to much"?
Vad har ni på ett under vid - som i mitt fall - en andra dejt?
bonne +1
Det finns en massa bra onlinebutiker som skickar snabbt och i diskreta paket, om man nu tycker sådant är pinsamt att hämta ut på coop. Till exempel korsetten.se - som jag beställde från igår och fick varan idag. Annars kan man söka på "underkläder online".

På en andra dejt skulle jag ha något som får mig att känna mig bekväm men snygg. Att klä sig för att vara "sexig" med en nyinköpt korsett(eller korselett m.m) kan bli fel och få dig att känna dig stel, men det är ju upp till var och en.
Du bör också tänka på vad du hade tänkt att ha på dig i övrigt, då vissa underkläder syns igenom på ett oattraktivt sätt.

Det jag vill komma fram till är att det är svårt för en utomstående att ge ett bra tips som passar dig, för du vet vad som passar dig bäst och vad du känner för - så om du vill prova på något Gör det.
Siiri +1
Jag har nästan aldrig något mer än vanliga trosor om jag inte har tunnare byxor eller leggings, då är det string som gäller. Tycker det handlar mycket om vad man har till och hur de sitter också. Spets har jag inte ofta eftersom de brukar irritera eller klia på mig. Har pushups/korsett när jag går ut för att framhäva min byst. Det tycker jag är sexigt.