Tips på raggarbrud?

kiko +1
Ska på en fest om några veckor där temat är raggare. Har lite aningar om hur utklädnaden kommer vara men vilö ändå ha tips/inspiration på hur man kan klä sig/fixa hår/smink? Har googlat lite men tyckte inte jag fick fram så mycket.

Så tipsa gärna om vad man kan ta hemifrån, fixa till eller inspobilder! Vill helst inte handla något nytt:)

6 svar

tomcollins +1
Tänker typ 50talet...men det är kanske inte synonymt med raggare egentligen. Men lite grease liksom. Med risk för att vara helt ute och cykla, haha
kiko +1
Till @tomcollins
Det är precis det jag förknippar raggarstilen med, högmidjade byxor/shorts, kort blus, kanske en bandana/"grease"frisyr..försöker hitta plagg här hemma men inte det lättaste. Sminket är redan klart dock haha
mamacitaa +1
Skulle säga att det är rockabilly blandat med rednecks med en liten släng av USA. Tycker outfiten du beskrev låter bra, så hade jag nog klätt mig om jag var bjuden till en fest med reggartema :)
tomcollins +1
Till @kiko
Har du ingen kjol med hög midja? Och typ knyta en blus i midjan, så den slutar precis över kjolen typ?
Högmidjade blåa jeans kanske kan funka?
Merida +1
Ja, hellre rocka Billy än raggare. HAHAHA! Raggare för mig är tattare med risiga bilar, fulla som svin, dåliga tatueringar och dåliga kläder. Släng till en riktig hängbuk på det så är stylen fulländad.
kiko +1
Till @Merida
Tänkte inte ens på rockabilly då på inbjudan står det just raggare som tema :) men fick mycket mer inspo när jag sökte på rockabilly :)