Vinterjacka äkta pälskrage

crispy +1
Flera vintrar i rad har jag gått omkring i olika SNYGGA jackor, men absolut inte varma. Så i år tänkte jag göra revolt och skaffa mig en varm jacka. Jag vill ha en med äkta pälskrage, men inte en canada goose. Har ni bra tips på andra fina liknande jackor? :)

14 svar

RebeckaLA +1
Värför vill du ha en äkta för? barbariskt
atzumi +1
Håller med ovanstående!
BadMind +1
Men gud, TS frågade om TIPS på liknande jackor med äkta pälskrage, inget annat..
atzumi +1
Ja? man måste få säga sin åsikt ändå.
och jag tycker det är fruktansvärt att man ska tycka att det är okej att djur plågas och dödas för att bli nån detalj på en jacka...det är 2011 nu,tycker att m'nniskan borde kommit längre än så.
observera +1
Ja det finns väl ingen anledning öht att köpa äkta päls crispy? Det är inget man vill stödja, att döda djur för vårat utseendes skull. Så nej jag tycker inte heller att någon borde tipsa henne om en!

Förstår inte att det fortfarande ens finns kläder i äkta päls och accessoarer i äkta skinn. Som atzumi skrev, det är 2011 nu.
crispy +1
Jag respekterar era åsikter men anledningen till att man skriver en fråga såhär är för att man vill ha svar på den inte massa tjafs, vill ni diskutera pälsindustrin får ni väldigt gärna göra det någon annanstans.
observera +1
Ja man det är svårt att hålla tyst när människor ignorerar djurs rätt att leva totalt för att se snygga ut, förstår du inte det? Du borde istället tänka över att skaffa fake-päls, istället för att stödja sån skit, rent ut sagt....

Vill inte låta otrevlig men jag blir upprörd.
32275 +1
Http://www.bubbleroom.se/tjej/jackor/…

den har jag o jag är jätte nöjd, pälsen är dock snyggare i verkligheten :)
Emma-C +1
Svea har ju äkta :) och dom är ju inte jättedyra :) och jag måste bara skriva, äkta päls är jävligt mkt snyggare. Kalla mig barbar.
zmarrich +1
Woolrich :)
Yalina +1
Håller med men samtidigt får alla göra som de vill. En del skiter i totalt och en del bryr sig om men man kan inte göra mycket åt saken. De borde egentligen förbjuda äkta päls, men så länge det finns att köpa så finns det inte mkt att göra åt de som köper,
atzumi +1
Men om man säger att alla får göra som man vill,betyder det då att alla får bete sej hursomhelst och göra vadsom helst?
vissa saker som är förbjudna nu var det inte förr som tex att slå sin fru,men nu är det ju en självklarhet att det är förbjudet..men det skulle ju aldrig blivit olagligt om inte människor började säga vad dom tyckte....
alltså så MÅSTE man få påpeka när nått är fruktansvärt fel,och att människor utnyttjar djur på det är sättet tycker jag är fruktansvärt,och hjärtlöst.
Cifftretiss +1
Svea jacka! :D
Beka +1
Woolrichjackorna är så sjukt mycket finare än Sveajackorna :P vill du att den ska vara lång eller kort? och hur mycket får den kosta?