Dumma människor tatuerar sig

honeybee0 +1
Inte nog att det är white trash, det är farligt med friatider.se/…

121 svar

tckla +1
Okej, vad ville du ha sagt med detta?
loveeco +1
Ehmm tatueringar är långt ifrån det enda som är farligt för kroppen som vi ändå använder.
mjaoooo +1
Hahaaaa men ALLT sägs ju öka risken för cancer! Men jag håller med dig lite, det e dumt att tatuera sig;)
Mliillo +1
Allt här är farligt. Maten och drickan du får i dig är farlig. Vi kommer alla dö för eller senare ändå.
urban88 +1
Lol
stayeen +1
Nej allt är inte farligt mlillo -.-
ClarkGable +1
Du sitter och läser friatider. Yttra dig inte om white trash.

Duktigt hur du lyckas länka två urgamla artiklar där de inte kommit fram till något väsentligt för övrigt.

Nej jag har ingen tatuering och kommer aldrig att skaffa någon.
Johanna +1
Du kallar andra dumma och hänvisar själv till några av de mest oseriösa källorna som finns. Bra där.

Det är inte alls särskilt dumt eftersom marknaden i Sverige är väldigt kontrollerad och det är EXTREMT ovanligt med komplikationer. Alla färgerna som används måste följa läkemedelsverkets restriktioner.
Sedan finns det allergier som med allt annat och det är väl det värsta som har hänt, att folk blivit lite överkänsliga.
Men det klart du använder väl inte mobiltelefon heller, strålningen är ju otroligt omtalad för att inte tala om debatten kring färgade kläder och gifterna i dessa, plastprodukter eller mat med smakämnen och tillsatser.
Selbi +1
Alla tatueringar är sååå inte white trash, inte min iallafall. ;) Erkänn bara att du inte vågar tatuera dig.
ASatana +1
Man kan hänvisa till precis allt, förutom om man måste ha säkra källor. Men när det gäller den här typen av forskning så finns det sällan tillförlitliga källor.
ASatana +1
Man kan hänvisa till precis allt, förutom om man måste ha säkra källor. Men när det gäller den här typen av forskning så finns det sällan tillförlitliga källor.
ASatana +1
Man kan hänvisa till precis allt, förutom om man måste ha säkra källor. Men när det gäller den här typen av forskning så finns det sällan tillförlitliga källor.
Merida +1
Friatider och Aftonbladet vinklar lika mycket fast åt olika håll. Som tur är. Även om fria tider aldrig refererar till tillförlitliga källor i sin tur. Vilket Aftonbladet kan/gör. :)

Well, jag känner få människor som är utan tatueringar. Men du kanske ska se dig omkring innan du gör sådana antaganden! ;)
ClarkGable +1
"Man kan hänvisa till precis allt, förutom om man måste ha säkra källor."

Du borde bli lärare ASatana. Allt du skriver är så välformulerat och uttänkt. Vi må vara nollor, men du är en riktigt höjdare. Som dessutom läser Friatider. Tidningen för personer med högst socioekonomisk status ;)
ASatana +1
Hmm det där får du gärna utveckla lite. Mn behöver inte i alla sammanhang hänvisa till trovärdiga sidor, inte i ett diskussionsforum där det handlar om att främst diskutera. Ska man skriva en avhandling är det en annan sak. Men i dett forum krävs inte att man hittar fullständiga källor eftersom det handlar om att just diskutera. Ska man komma med säkra källor så finns det ju inte mycket att diskutera utan endast konstatera.
fanskap +1
Åh nej, en person på ett forum som utger sig för att vara en 17årig tjej tycker att bara dumma människor tatuerar sig och att det är white trash. Nu kan jag aldrig mer tatuera mig och måste direkt ta bort min tatuering med laser.
Johanna +1
Klart man kan hänvisa till statestik/fakta eller källor på ett forum. Beror ju helt på vad man diskuterar. Vill någon ha tips, prata relationer osv finns ju ingen idé men om någon tar upp ett ämne som det här t ex hur vida något är farligt eller inte är det superbra.
Merida +1
Folk som lyssnar på hårdrock är i större utsträckning mer intelligenta än ändra. Därför är alla andra spm lyssnar på annat dumma/korkade.

Pfffft.... Men den statistiken finns! :P
ASatana +1
Ja den statistiken finns. Och vad vill du ha sagt med det? Jag anser inte att jag är smarate än alla andra bara för att jag lyssnar på hårdrock och metal. Men det är ett faktum att de som gör det har ett högre IQ, men man behöver inte vara kunnigare för det. Det beror ju på hur man definierar ordet "smart".