Navelpiercingen stöts ut

54976 +1
Jag har haft min navelpiercing i ca 2 år. Och nu har den liksom börjat stötas ut för det blir mindre hud där hela tiden. Där uppe vid kulan har det liksom blivit ett "Hål", eller en grop på baksidan av kulan typ. Svårt att förklara.. Men tror ni jag måste ta ut den nu? Åh, jag vill inte! Det är ju något som jag verkligen jag är nöjd över på mig själv, utan den känner jag mig inge fin alls. Så himla fint ju! Gah, hur ska jag göra? Jag ska gå och fråga där jag gjorde och höra med honom vad han tror. Men jag tror det lutar mot att ta ut den snart, snyft :(

23 svar

54976 +1
Jag kan ta en bild så ni får se.. om ni törs? För det ser ju lite läskigt ut, haha :p
Joohannana +1
Ta en bild så får man se :)
jullabullan +1
Min kompis piercing stöttes ut, förmodligen för att hon inte var noga med att "ta hand om den"
konstigt om du haft den i hela två år å nu händer det:O :(
Edgeplay +1
Tyvärr är det nog så att du får ta ut den helt enkelt. Pojkvännen hade en earl (piercing mellan ögonbrynen) som växte ut, till sist var det bara lite hud emellan och han råkade slita av den när han skulle ta på sig en tröja. Ärret är inte vackert nu ska jag säga.
54976 +1
Ajdå.. Mammas navelpiercing slets ut, alltså just när hon hade gjort den typ. Hon fastnade i ett nät och hela skiten slets bort :S Hoja, men ärret är inte så stort nu iaf! Har tagit bilder nu så jag lägger in dem nu =)
54976 +1


Ser ni bilden? Det blev lite suddigt men jag försökte ta kort på hålet. Alltså det syns ju mer i verkligheten men är det någon som har haft likadant? :p
54976 +1


Här ser ni också att det inte är så mycket hud kvar.
Edgeplay +1
Jag tycker du borde ta bort den innan ärret blir större (vilket det kommer bli ju längre tid du har den kvar) Det är ju bara att ta nytt hål sen när allt läkt som det ska.
54976 +1


En till bild.

Så hoppas att ni förstår vad jag menar.. har ni tips? Borde jag ta ut det? :(
54976 +1
Okej, kanske får göra det då.. ;/ fast jag vill helst inte uppleva det igen haha. Jag var "segstucken" så det gjorde riktigt ont och när man gör om så är det ju brosk och gör ÄNNU ondare, gah :( hehe
Edgeplay +1
Men den kommer ju ändå att växa ut helt, så då kan man lika gärna ta ut den nu.
Vill man vara fin får man lida pin ;)
54976 +1
Jullabullan - Men det började för ca 1 år sen :p fast det blir ju som sagt mindre och mindre hud. Och efter ett tag så stöter ju kroppen automatiskt ut det, speciellt om man fortfarande växer.
SarahA +1
Du behöver inte ta ut den.. byt storlek på staven, din stav är på tok för lång
54976 +1
Men alltså, staven är inte så himla lång som det ser ut. På sista bilden har kulan farit ner i "gropen", förstår ni? Det är som en grop där som har formats efter kulan typ, skitskumt :S
SarahA +1
Ok men ta ut den om du vill d.
54976 +1
I och med att det är så lite hud där nu så ser staven skitlång ut, men så där såg det ju inte ut förut :p
SarahA +1
Men som sagt efter 2 år ska man inte ha lika lång stav som när hålet är nytt... då huden bir mindre mellan hålen... det är ett faktum. sen om du anser att det är ett problem får du ju ta ut den
54976 +1
Nej, jag vill INTE ta ut den. Men jag vill ju inte heller att den ska stötas ut helt. Så jag får fråga han där jag gjorde vad han tycker och om jag ska köpa en kortare stav.
SarahA +1
Man ska köpa en kortare stav om hålet blir mindre såklart. pinnen ska aldrig synas... köp den minsta det gjorde jag.
Whimsical +1
Jag tror det lutar åt att få ta ut den ja.

Men hur mår den förövrigt, varar den eller något sådant?

Något du bör testa innan, eftersom jag kan tänka mig att du är villig att testa det mesta innan du tar ut den.
Om jag inte såg fel, så har du ett smycke med ganska mycket jox på. Stort smycke med andra ord. Större smycken är automatiskt tyngre. Eftersom ytliga piercingar har lätt för att växa ut så är det ju också mer påfrestning för den om det är ett tyngre smycke.
Tips kan vara att byta till en stav i rätt längd, av plast. Plast väger mindre än kirurgiskt stål som jag antar att du har i nu.

Det du bör ha i åtanke också, ju längre man väntar med en piercing som börjar migrera är att desto större och mer markant blir ärret.

//Malin