Piercing stöts ut

Meliisaaa +1
Hej! Jag börjar undra om min piercing stöts ut. Är det någon som kan skriva lite tecken och saker som kan uppstå när en piercing stöts ut?:)

4 svar

100094 +1
Min piercing var inflammerad/sår med var som stöttes ut ganska mycket.
58736 +1
Det kan vara så att själva hålet inte läker, att det kliar och varar. Huden ovanför staven brukar också bli tunnare med tiden, när min stöttes ut kunde jag tydligt se staven genom huden då en blev tunnare. Vill du inte ha fula och variga sår så borde du ta ut den redan nu om du tror att den håller på att stötas ut.
Meliisaaa +1
Jag vet verkligen inte varifrån jag fick iden att den höll på att stötas ut. Men har inga sår eller något tänkte bara att det såg ut som huden över staven blivit lite tunnare men huden där har nästan alltid varit tunn. Men annars går allt bra, jag har inga sår eller något. Men för någon vecka sen så köpte jag ett smycke som var väldigt kort vilket gjorde att min piercing började vara. Så nu vet jag inte vad jag ska göra med det smycket?:(
58736 +1
Använd inte det smycket :)
Det behöver inte bli sår, att huden blir tunnare är ett ganska tydligt tecken på att den stöts bort. Men du kan ju vänta lite och se om det blir värre.