Tatuera pojkväns namn, vart?

R2D2 +1
Tänkte tatuera in ett "P" och ett litet hjärta nånstans men jag vet inte vart. Tänkte först bakom örat, med nu är jag inte så säker... Så därför vill jag ha tips på vart jag kan sätta denna lilla tatuering, som har storlek som en 5-krona ungefär. (Inte fingrar/händer)

Tipssssss?

49 svar

Merida +1
Vid rövhålet!
R2D2 +1
Moget! (y)
Merida +1
Ja men seriöst! Du kommer kalla honom rövhål om några år ändra, :P
robino +1
Någonstans där det är lätt att tatuera över.

Gör du det bakom örat och du sedan ska tatuera över det kommer det nog icke bli bra.
mamacitaa +1
Finns ingen bra placering för någons namn/initial mer än blodsrelaterade personer eller annan familj. Kör bara på hjärtat så finns det inget att senare ångra.
Merida +1
Hårbotten! Eller på fiffi! Fotsulan kanske?

Mamma, pappa, syskon och barn/barnbarn är ok att tatuera men inte pojkvännens namn. Inte ens makens namn.
R2D2 +1
Fast nu e de ju bara första bokstaven och inte hela namnet..
119906 +1
Merida HAHAHAHAH

ne men helt ärligt... att tatuera in sin pojkväns/flickväns namn är bland det dummaste. Ett tips är att låta bli.
mamacitaa +1
Initcial som namn, nej något som man inte vet kommer hålla hela livet ut som sin familj ex så bör man inte göra det. Tycker det finns bättre sätt att visa sin kärlek på och det är väl onödigt att tatuera något som du senare möjligtvis vill täcka över? Även om det är en liten tatuering så ser jag ingen tillräckligt bra anledning till att göra det. Hur mycket jag än älskar min kille och om vi fortfarande är tillsammans om 30 år så skulle jag aldrig tatuera in hans namn eller bokstav.
Mliillo +1
Är ni förlovade eller gifta? Varför inte ta ett sådant steg först innan man markerar sin kropp med killens namn. Även om det är en bokstav så står den ju för något. Ska din kille tatuera in ditt namn?
YourMajesty +1
Hon kan ju fylla i hjärtat sen men alltså. Men åh! Känns lite pinsamt enligt mitt tyckte! Men ta typ höften eller någonstans där du inte behöver förklara den jämt.
R2D2 +1
Kan säga att jag hat viljat göra just ett "P" långt innan jag ens träffade honom. Som ett minne till ett gammalt husdjur jag hade förr.Så Därför är den inte enbart för min pojkvän, gör vi slut kan jag ju bara säga att den är för djuret... Så därför vill jag inte dölja den, och jag kommer aldrig ångra den.
DJ111 +1
Ehehe yep, håller med Mammik x)
Merida +1
Varför ens säga att det är för din pojkvän då? :P hahahaha!
annaklara +1
Merida du verkar gilla att hånskratta åt alla som inte tycker som du, du tycker inte att det är lite väl elakt/kallt/onödigt? ;)
Jag förstår att folk tycker det är dumt men liksom kom igen.

Det måste ändå vara en självklarhet att om man tatuerar sin parters namn är man helt säker på att man vill leva med den personen. Ett alternativ är ju att göra hjärtat ifyllt svart/någon färg men inte P, så att du lätt kan fylla i det om du inte längre vill ha det.
Merida +1
Håna alla som inte tycker som jag? Nä, verkligen inte. :P Men mitt förslag bredvid rövhålet var faktiskt seriöst!
mamacitaa +1
Just i denna tråd får jag faktiskt hålla med Merida lite, det är verkligen ingen god ide att tatuera in ett namn på pojkvän och det verkar ju dom flesta hålla med om.
Aikos +1
Hahahaha i pannan!
eller vill du DÖLJA det hjärtat? tatueringar är till för att dem skall Synas.
R2D2 +1
Merida: För att den mest är till min pojkvän.. Att nu mitt husdjur började på samma bokstav va ju bara ett stort plus!
Merida +1
Mitt förslag om röven står kvar! ;)