Iphone 5s eller samsung galaxy s5?

x125 +1
Som rubriken säger, vilken är bäst iphone 5s eller samsung galaxy s5?

17 svar

111038 +1
Vad ska du använda mobilen till?
121288 +1
Har bara haft iPhone 4 och iPhone 5 men tvivlar på att 5s skulle vara mirakel. iPhone mobilerna är överskattade så ta samsung eller något annat
x125 +1
Vill ha en som inte blir as seg efter ett tag, tycker att min iphone 4s har varit ganska bra med att inte haka upp sig som mina andra har gjort, men knappen som är av/på har slutat fungera, och wi-fi en har slutat fungera och jag har haft den i ett och halvt år, vill gärna ha en som håller längre :P
111038 +1
Byt proximity-sensor-cable och gör rent jord-kontakterna i wifi-antennområdet.
x125 +1
Låter komplicerat :O
111038 +1
Det beror på hur teknisk man är. Finns bra guider på nätet. Men ja, det var en ganska svår reparation.
x125 +1
Men vilken tycker ni verkar bäst?
111038 +1
Ingen utav dem, om det är flyt du vill ha. Windows Phone är bäst på det. Nokia har rykte för att hålla länge, men vissa modeller har haft något problem med att rutan lossnar. Men det är ju lätt att fixa och det kanske är åtgärdat nu.
x125 +1
Vilka Nokia modeller är de som e bra då? E de Lumia elr?
111038 +1
Jao, Lumia 1020 ska vara bra.
stadium +1
Nej ta inte windows phone. Snacka om värdelöst utbud på exempelvis appar! Känns som ett dödfött OS. Tycker inte man ska rekommendera det till unga tjejer.

Hade kört på samsung galaxy :)
111038 +1
Hon angav inte appar som prio. Om du tittar högre upp i tråden så ser du att hon vill ha en telefon som inte blir seg och som håller. Därav min rekommendation. Om du vill ha massa bloatware som gör telefonen seg och störig så välj Samsung. Själv gillar jag inte android så mycket då det i stort sett numera är som iOS fast mycket sämre och osäkrare. De är dock mycket enklare att roota, så i det avseendet är det trevligare. Men oftast släpper de jailbreaks efter ett tag.

Själv använder jag inte många appar och förstår inte vad det är för obskyra appar alla använder som inte finns på WP.
x125 +1
Men vilken ska man ta om man vill kunna välja bra appar? Helst gratis appar
stadium +1
Motherofgod: Nej men hon är 18år gammal och man får nog tänka ur en ung tjejs perspektiv då. Har själv en windows phone och android, även om exempelvis spotify finns på båda så är windows version så mycket sämre. Så känns det på nästan alla deras appar.

x125: Både android och ios har stora utbud på appar, men android är att föredra. Jag avskyr appstore, itunes och allt som är ett måste när man kör apple. Sen behöver de egna laddare och sådant skit ;>
111038 +1
Jag vet inte vad skillnaden är, men jag tror att det mest är en vanesak.
Vill du ha så många appar (och virus) du kan få så kör på android. Vill du att det ska fungera bättre out of the box, kör iPhone. Är du tekniskt kunnig och kan hantera JB/rootkit så kör whatever. Bryr du dig inte om appar utan vill ha flytet och hållbarheten kör WP.
x125 +1
Vadå virus?
111038 +1
Virus. Datorvirus. De finns även till mobiler, dock är det i särklass vanligast till android.