Se vilka som har kollat ens bilder på instagram?

Annaaa95 +1
Har en sak jag undrar om instagram. Kan personer på instagram se ifall man har kollat igenom deras bilder? haha verkar jätte stalking men skulle ochså vara kul och se vilka som har kollat ens egen profil och syftar då på dom man inte följer eller dom som följer en.

6 svar

sophie3 +1
Nej det går inte :)
Kouki +1
Nepp, bara om du har privat konto då du bestämmer vem det är som får följa dig
stayeen +1
Nej det går inte,, men du kan göra privat konto så du måste acceptera vilka som ska följa dig:)
109324 +1
Jag har märkt att om du har instagram kopplat till fb, så kan du se vilka personer som tittar på ditt konto och även vems konto du tittat mest.

du klickar på sök och bjud in vänner, väljer facebook kontakter. och de som är högst upp verkar vara de som kikar din/ de som du kikar på mest.
jag kan inte säga att det ÄR så, men det finns ett konto som jag tittar typ 3 gånger om dagen och efter 1 veckan hamnade just den personen högst upp.
Sen var det två random tjejer under där, vilket jag sen fick höra genom andra att de tydligen brukade kolla mina bilder j'ätteofta.
så det kan faktiskt vara så :)
Jag är sämst på att förklara men jag hoppas att du förstod vad jag menar.
Annaaa95 +1
Okey tack så mycket för svar, men ffashion om personen man har kollat upp på insta har kopplat till Facebook ser den personen bara vilka av ens Facebook kompisar som har kollat eller räknar den med alla?
109324 +1
Bara fb kompisar :)