The sims 2 eller 3?

babyyyy +1
Jag har sims 2. Rätt så många spel. Men är sugen på att spela sims 3. Har sett på you tube hur man kan bygga häftiga hus i sims 3. Men kan inte ni berätta fördelar och nackdelar? Vad tycker ni?

4 svar

Gatubarn +1
Jag tycker mer om sims 3 bara för att det är ett helt samhälle som är med i spelet, t.ex ens grannar åldras, gifter sig, får barn, blir avskedade osv.

I sims 3 kan man välja egenskaper på ett annat sätt en sims 2, och egenskaperna har ganska stor (men inte övervägande) inverkan på spelet. Dock, i sims 2, kan man välja vad man vill att ens sim ska attraheras av, det kan man inte i trean tyvärr...

Tvåan har mycket mer möjligheter om man tycker om att modda och fuska. Jag fuskar i sims 3, annars hade jag bara dött, men man kan inte fuska alls på samma sätt som i tvåan.

Tycker att det är lite svårare att få relationer i trean (om man inte använder fusk), än i tvåan. Sen är det mest småsaker som kan påverka, t.ex att handla mat i trean är lame jämfört med tvåan då man fick gå i en affär = nu i trean dyker det upp en ruta när simmen stiger in i affären.

Jag bygger inte så mycket hus men tycker att husen i trean blir bättre än i tvåan, dvs på grund av grafiken. :P
carlito +1
Jag säger Sims 1! Makin Magic
Tottin +1
Gillar man att bygga hus är trean mycket roligare, men tycker det är rätt tråkigt att bara spela i trean, dock har jag bara grundspelet, men finns ju många roliga spel till, tex ett där man lever stadsliv, bor i lägenhet och kan bli kändis :)
Tottin +1
Har inte märkt av några buggar, men det kommer uppdateringar då och då som fixar buggar. Alla spel buggar i början innan de hunnit fixa alla fel.