Vad är dans för dig?

Josefiin +1
Håller på att skriva om dans. vad är dans för dig? vad är det som är så bra med dans? varför gillar du det?

10 svar

19919 +1
Dans är ingen sport utan en livsstil! Det är väl den gyllende regeln och så ger det frihetskänsla :)

/ Sabine
space +1
En människas personlighet speglas i dansstilen, ibland. dans är underbart! man blir glad och kan koppla bort hjärnan ett tag och bara ha kul!
pourchic +1
Med dansen kan man få utlopp för sina känslor. Men dansen behöver inte bli påverkad av humöret. Man kan ha haft enb skijobbig dag men sedan går man in i danssalen och kan göra jätte bra ifrån sig. Det grå inte att förklara. Men det är så rent och ärligt på något sätt.
Elinsan +1
All rörelse till musik är dans. sätt på en shjysst låt och stå och borsta tänderna till rytmen. Så har du ett dansnummer
linanils +1
För mig är dansen mitt liv..Att ställa sig på dans golvet och veta att din kropp gör det du vill är himmelriket för mig!
Elllenn +1
Jag gillar dans för att det får mej att känna mej fri. glömma allt annat. jag slappnar av samtidigt som jag tränar.. kan det bli bättre. dansa är oxå så himla KUL!

tackohej :)
mjuff +1
Man blir lycklig när man dansar! älskar att dansa!
soulsplint +1
Jag kan bara leva i nuet medan jag dansar. bara i dansen kan jag finna mitt inre lugn och samtidigt min inre glöd. förjävligt att jag inte får fortsätta! ni som får dansa ska verkligen vara glada för det...
musiclover1 +1
dans för mig är att vara fri och kunna få världen i balans även om det bara är för några minuter. Att få bort alla problem och komma till din egen värld. Jag freestylar mycket jag lär mig koreografier men freestyla är bättre. Varför jag började dans vet jag inte riktigt det var bara något kul att göra när man var liten sen när jag blev äldre kollade jag på massa dans filmer och tänkte "wow så där vill jag också kunna dansa" men åren gick och jag blev inte så bra som dom i filmerna och jag var okej med det och så fick jag min egen stil min egna värld av dans.
tomcollins +1
Dans för mig är något jag inte gör nykter :)