Första träff efter snackat i 6 mån

80116 +1
I oktober förra året började jag snacka med en kille via Facebook. Hittade honom på en sida som heter "beauties of croatia". Jag har vart med på sidan ett par gånger och hittade den på så sätt, så jag kollade igenom bilder och hittade honom. Har typ aldrig sett en finare kille så jag blev helt till mig haha. Jag la till honom på Facebook och vi började prata.

Han bodde i Tyskland och det visade sig att han skulle flytta till Sverige 2014. Vi har snackat nästan varje dag sen dess, och klickar så bra. Vi har dock aldrig pratat i telefon eller så, jag skäms så mycket för sånt (tänk om det blir pinsam tystnad liksom). Han flyttade till Indien för att praktisera för Mercedes som han jobbade på i Tyskland också. I augusti flyttar han till Sverige.

Vi har såklart bestämt att vi ska ses och så, men jag är så äckligt nervös och har vart det enda sen han sa att han kom in på utbildningen. Vi har flirtat och så, men det känns ändå som en mer seriös relation än bara ses för ett syfte. Han har dessutom sagt att han vill ha en kroatisk flickvän i framtiden, och jag vill mer än annat ha en kroatisk kille (samma kultur, språk osv). Men hur ska vi göra när vi ses? Är det bättre att ta det långsamt och vänta med att ens kyssas tills några träffar, eller tar man sånt direkt med tanke på att vi har pratat så länge? Jag gillar honom som fan, men man vet ju aldrig hur det blir i verkligheten. Nån som har träffat nån som dom snackat med väldigt länge via sms oså? Hur gick det? Jag tänker verkligen inte låta det bli en kl-relation för det är det sista jag behöver just nu.

16 svar

Merida +1
Äsch! Träffa honom! Ha kul! :) Låt vintern bli den vintern som du helt fokuserar på dig själv och leva i den sista lyckliga bubblan som tonåring!

Snart är du vuxen! Njuuuuut! :)
Mliillo +1
Tänk inte! Bara gör det. Nu har du byggt upp en massa förväntningar och en bild av honom så var beredd på det värsta. Bara var dig själv, avslappnad och ställ in dig på att ni aldrig snackat förr och som att ni ska lära känna varandra.
Tänk inte ens på kyssar. Ni kanske inte ens har någon personkemi. att snacka via nätet eller sms är ingenting om ni inte har någon personkemi.
80116 +1
Tack för tipsen! Ska försöka vara så avslappnad som möjligt. Men vad är bäst? Åka dit själv först eller ta med nån vän och typ umgås allihopa o köra en utgång? Kan ju bli mer avslappnat då ju. Han kommer bo typ 2,5 timmar från mig
Mliillo +1
Kan ni inte mötas halvväg först, ta en fika?
picknick +1
Ta det som det kommer och tänk på att han antagligen är lika nervös som du :)
80116 +1
Känns lite skumt med tanke på att han inte har vart i Sverige tidigare, tror det är bättre att ja åker till honom. Har ändå bil och så :) ja asså det enda stela är ju att vi snackar på engelska vilket känns lite onaturligt (min kroatiska är för knackig för att jag ska kunna klara mig på den tyvärr).

För om jag åker dit åker jag antagligen helgen efter han flyttar (åker till Barcelona samma dag som han kommer haha), o då åker jag förmodligen så jag är där runt eftermiddagen. Känns lite onödigt att åka hem samma dag eftersom han bor så långt bort, men åh jag vet inte. Vill ändå inte sova där första gången.
Mliillo +1
Det jag menar, ni har inte ens snackat irl eller i telefon. Sov på hotell såfall om du ska stanna över.
picknick +1
Ni behöver ju inte göra ngt jätteavancerat första gången ni ses. Ta en fika bara. Är det trevligt så är det bara att ta en kopp kaffe till, annars kan ni avsluta.
121288 +1
Klart du ska träffa honom. Har självt träffat killar i bl.a. Usa på nätet som jag mött irl. Det är kul hahah:P
80116 +1
Jaa precis hotell känns ju som ett alternativ. Men vad tycker ni egentligen om utgång första gången man ses? Om man bara sätter sig på en uteservering och dricker lite drinkar, låter inte det som en bra första träff? Ska man vara fyra ögon eller ha med sig vänner? Typ om han tar med några vänner och jag en vän också?
Mliillo +1
Jag hade träffat killen själv först. Känns lite akward att träffas med vänner när man själv inte träffat killen först.
picknick +1
Håller med, ta det på tu man hand :) Mysigare och ni kan koncentrera er på bara varandra plus att vännerna nog skulle känna sig som tredje hjulet om ni sitter där och gullar och känner varandra sedan innan medan de är främlingar för varandra.
80116 +1
Ah det är sant har inte ens tänkt på det haha! Shit är så himla nervös haha. Grejen är jag tycker det skulle vara skitmysigt att sitta på uteservering o dricka lite för att lätta lite på stämningen men då kan jag ju inte köra hem sen. Ska jag köra på hotell då och stanna där själv? Sen åka hem dagen efter typ.
Fnitterfia +1
Åh, restaurang på ett fint uteställe och sen ta ni en härlig promenad och kollar läget intill där han bor då han inte säkert kollat så mkt, åsså kanske ni kan ta en film eller varför inte baka något tillsammans och sen säger du att du gillar stunden men det känns för tidigt att sova i hop så antingen om han har en soffa du kan få låna eller om han skulle intressera sig av att följa med på hotell och så slumpvis tar ni in tsm? :)
80116 +1
Det låter asmysigt. Det är ju perfekt att han flyttar under sommaren, då kan man fortfarande göra mycket saker. Men det där med att ta in på hotell lät nästan lite konstigt hehe, jag kommer nog göra så att jag bokar hotell i förväg redan och säger det till honom då när vi ses, att jag tycker det är för tidigt att sova hos honom och så.

Eller är det för mycket att fråga om jag kan sova på hans soffa? Men det känns så skabbigt för då måste man ändå gå upp tidigt o fixa sig, kan inte duscha och så utan kommer känna mig äcklig. Tror hotellidén ensam är bäst, alternativt att jag inte dricker och åker hem på kvällen/natten.
Merida +1
Nää.... Inga kompisar... Och så tar du de vanliga reglerna med nätdejting:
*offentlig plats
*Var inte ensam
*Gör vad du känner dig bekväm med
*Följ inte med hem till honom