Gjorde jag fel med att ta bort personen?

Nikita32 +1
Har varit tillsammans med världens finaste pojkvän i tre månader, vi har än så länge distans för min lägenhet och dess kontrakt står på året ut. Så därefter skall jag äntligen flytta in till hos honom. (Känt varandra längre) Men nu så behövde jag nyare vänner då jag skall flytta till Göteborg. Så träffade jag på tre nya vänner. Två riktigt fina vänner och en som var lite halvt skum.

Hon kom in i ämnet om pojkvän, flickvän eller ifall vi var sökande. Då kom hon in på att hon var sökande, kille eller tjej. Spelar ingen roll, bara hon hittar någon. Då visade jag upp min kille, berättade om honom och därefter berättade att vi skulle ses snart om en vecka. Hon fick se en bild och kände igen honom för pappan till min kille är en berömd kille. (Tänker inte ta upp om det här. Ointressant ämne) Så visste hon vem min kille var.

Sedan så addade hon mig och dagen efter så skickade hon även en förfrågan till min kille. Som då trodde hon var min vän. Precis träffat henne. Så därefter publicerat en bild och texten "Ha en trevlig kväll." På bilden stod det. "Är det menat mer er, så är det menat." (På engelska) En av hans vänner skriver till mig senare och undrar vad min vän menade. och att jag inte visste.. Har precis träffat henne, hon berättade om sina drömmar om framgång och träffa den rätta. Då varnade min vän att många blir vän med honom eller min kille bara för att träffa hans far. Då fick jag tanken. Hon addade honom precis efteråt, hon känner inte ens honom så varför skulle hon annars göra detta. Det känns så skumt. Varför addar hon en som hon inte har träffat eller känner? Varför skriva en text om vårat förhållande? Inte bara så jag, han och ALLA ser? Varför? Tog bort henne och skrev sista meddelande.. Gjorde jag rätt?

5 svar

FoxyCleo +1
Vem är pappan?
Merida +1
Alltså, vissa tror ju att de kan lägga till partnern också när de fått en ny vän... Som om man är samma person lixom...

Din pojkvän hade ju kunnat ta bort men att du tog bort var nog lite onödigt. Men bara lite.
Nikita32 +1
Vill inte nämna det i sådana här ämnen. Att ens nämna det är galet. Vill bara få svar för att kunna läsa problemen i vardagen. veta om jag gjorde rätt eller fel. OM jag ej hade skrivit det så hade jag inte kunnat ge en fulländad bild på hur situationen ser ut. Och vem han är, har det betydelse? (För detta ämne eller inlägg?) Han är en svensk kille inom underhållningsbranschen. Allt jag tänker nämna. Behöver enbart hjälp med inlägget inga frågor om pappan.
Merida +1
Jag tänker ur perspektivet att man vill ha nya vänner då. Vill du inte vidga dina vyer så hade det absolut inte gjort något. Facebook är Facebook, palla bry sig lixom. :)
Nikita32 +1
Merida: Kan inte säga hon är min vän. Känner henne sedan två-tre timmar och är fortfarande ny för mig. Så känner inte henne. Förstår inte varför hon la så mycket tid med skrivandet till honom istället för mig? ;) Men du har rätt. Känns bara fel att adda någon man inte träffat eller känner. Känns så fake eller konstigt för mig.