Hjälp min kusin är en psykopat

aaredhel +1
Lång historia kort. Vi började umgås för något/några år sedan och allt var bra i början. Men ju längre tiden har gått så har det hänt ganska ”sjuka” grejer enligt mig. Han har vid flera tillfällen bjudit mig på så mycket, snällt tycker säkert ni men den summan pengar han lagt på bara mig är bara sjukt. Det är allt från middagar till saker.

Helt från ingen stans köpte han en grej till mig som kostade runt 4.000 och efter det blev lite konflikter för kändes bara fel då jag tycker det är sjukt mkt pengar att bara lägga ut sådär. Och vid ett tillfälle sa att han önskar att vi inte var släkt och ni förstår nog vad han menade med det. Jag blev fruktanvärt obekväm men det var på sms som tur var men han slänger ändå ur sig lite då och då hur fin och snygg jag är när vi ses, vilket gör min SÅ äcklad. Han skulle ju kunna vara min bror!

Han är otroligt överbeskyddande och det verkar som han stör sig på när jag träffar någon annan kille. Han verkar inte ens glad utan vill helst byta samtalsämne.

Sen var jag på fest en gång och han körde mig dit och dealen var att han skulle hämta mig senare på natten. Men jag bestämde mig för att sova över där istället så han skulle slippa köra och då flippade han totalt och sa att han kommer ändå och att jag absolut inte fick sova över. Han har ju aggressionsproblem men det är ju ingen ursäkt för att han ska bestämma över mig.

Vad säger ni? Vad hade ni gjort i denna situration?
Får känslan av att han försöker ”köpa” mig men jag har sagt till han att jag inte vill ha alla saker men han säger att jag är värd det.

6 svar

aaredhel +1
Kan man få till hjälp här, vänner?
Aikos +1
Sluta ha kontakt med honom...
lankiz_91 +1
Du. Har du inte snackat om det till dina föräldrar, om inte ska du göra det nu. Och visa allt vad han skickade sms och presenter han har gett dig. Sedan måste din familj prata med din kusins familj för att dämpa ner "lekandet". Om detta går för långt måste han kontakta till terapi/pyscolog.
Jag tror att han är ligger i depression och behöver riktig god kontakt. Han kanske har dålig bakgrund då när han var ung.
lankiz_91 +1
Till @Aikos
Det räcker inte att sluta snacka med han. Hon skrev att han blir lätt aggressiv om hon ändrar plan.
lankiz_91 +1
Till @Aikos
Det räcker inte att sluta snacka med han. Hon skrev att han blir lätt aggressiv om hon ändrar plan.
Aikos +1
Till @lankiz_91
Jag förstår, tänker du då att han ska åka hem och yxmörda henne för att hon ignorerar honom?

Men @aaredhel
Ta det med dina föräldrar och om dem inte bryr sig så ta upp detta med en annan vuxen i din närhet. Om du inte har någon att prata med så kontakta 11414 och säg att du är rädd.