Hon är elak, what to do?

Goodwoman +1
Jag är så trött på detta. Hela livet har man haft elaka vänner och nu i vuxen ålder så finns dem med.

Detta handlar om min relation till min sambos brorsa tjej. Jag försökte lära känns henne i början. Jag visade ett intresse men fick aldrig aldrig något tillbaka, vilket är ok, man kan inte älska alla, men jag tycker man ändå kan vara snäll!

Då hon aldrig visade intresse eller var så pratglad antog jag att hon är lite introvert och avvaktade liksom vilket är ok. Men samtidigt lite konstigt då vi umgicks ofta bröderna och så vi dåra men ok tänkte jag.

Men så när vi blev bjudna på olika tillställningar så jag fick jag se en helt annan sida. Hon tog så extremt mycket plats, var jätte jätte social och detta var alltså med folk hon inte ens kände? Jag blev så paff då jag aldrig fått ta del av den sidan? Men så fort jag kom med i bilden så blev tyst och konstig mot mig. Det kändes mer som att hon hade två sidor, och att hon slickar andras r*v för att bli omtyckt då hon anser säkert att de är viktigare människor än jag och därför anstränger hon sig.

Men find tänkte jag och lät mig inte bli berörd av det, utan ignorerade henne och försökte ha själv kul.

Men så i somras så rann bägaren över för mig. Vi åkte en weekend alla syskonen (min sambos syster och bror) utomlands. Jag trodde det skulle vara jätte roligt och vi skulle umgås allihopa men det som hände var att hon frös ut mig och låtsades som att jag inte var där. Hon sprang efter syster och slickade hennes röv och fjäskade som bara den. Om jag sa något vid middagen kunde hon svara ”mm..” men så fort systern sa något så kunde hon inleda ett långt och djupt samtal.

Jag mådde så dåligt den helgen att jag kunde själv gå ut och gråtq för att jag kände mig så mobbad. Ville inte säga något till sambon just då så jag visste att det skulle göra honom upprörd.

2 svar

luke_thulin +1
En sak måste vi förstå d här med kvinnor o kvinnor emellan.. hon är en annan species! Tar du den bitchigaste bananflugan och sätter i en bur med den bitchigaste Alien.. från 1979 från första gången den introducerades i bioduken. Ja asså.. asså.. 1 den blöder syra!!! 2 den är helt jvla stålsatt.. 3 muterad som fan. 4 aggressiv. 5 aggressiv 6. 78910 bitch. Ja d blir inge bra.. du ska bara umgås med din pojkvän som också är en bananfluga. Hon skiter du naturligtvis galaxigtvis fullständigt i! Så!
luke_thulin +1
Fuck this shit