Känner grovt hämndbegär och vill att han ska betala...

LittleMonst +1
Igår på kvällen blev min storebror misshandlad. Han var ute med 2 andra kompisar. De va Påväg hem och ett grabbgäng på 15 pers (där jag vet vilka iallafall två är) började skrika efter min brors kompis och sa att han såg äcklig ut och såg ut som en pungkula flintis, han började gå emot (eftersom han har testikel cancer vilket gör allt känsligt när de hoppar på hans utseende).

Min kära bror blir påhoppad när han försöker få alla att lägga ner och förlorar en tand och ser förjävligt ut i ansiktet. Han låg ner på marken och en kille (ena killen Som jag vet vem det är) börja sparka han i magen. De tar hans klocka som JAG gett honom och springer. Detta var väldigt kortfattat...

Till saken nu då, jag har ett grovt hämdbegär. Vet inte vad jag ska ta mig till, är förbannad och Påväg att träffa ena killen Nu som kolla på, och jag vill på riktigt BANKA SKITER UR HAN och alla andra. Min storebror förtjänar inte dedär och jag är en jävligt beskyddande lillasyster. Huuuur ska jag göra?! Kan inte tänka klart. Vill förstöra deras liv.

1 svar

kiko +1
Du ska inte göra något. Har ni anmält misshandeln?