Ny i stockholm, roliga människor sökes!

125604 +1
Jag flyttade nyligen till Stockholm, och känner inte så många än. De flesta jag lärt känna har barn och familj så de har inte så mycket tid att umgås privat tyvärr. Jag gillar att festa, äta middagar, shoppa, gå på bio, träna, kolla serier, osv. Finns det någon här som är i samma situation? Kanske har några tips på hur man träffar människor med samma intressen?

4 svar

Effie +1
Hej din profil låter intressant, jag är en tjej på 28 år,ja gillar att göra samma saker ,har inte så många vänner,skulle vilja ha fler,tycker relationer är svåra gäller att hitta någom som ger lika mkt som en själjv och så,jag är öppen ärlig empatisk rolig,skulle gärna ses på en fika:)effie tsappos på fb om du vill lära känna mig kram
Millan1991 +1
Hej, Jag är i samma situation som du. Älskar träning, äta ute, sitta på uteserveringar, shoppa osv. helt ny i denna stad och har enbart mamma och lillebror här.
125079 +1
Nu bor jag iofs i Uppsala, men är också ute efter att träffa lite nytt folk. Vill ha fler vänskapsrelationer som inte bara är "ytliga".

PS. Ni som redan kommenterat verkar också intressanta :)
LindaTheS +1
Jag tycker det är dumt att man inte kan se datum då inlägg publicerats; man har ju ingen aning om hur gammal eller ny en tråd är!

Men i alla fall, hur gammal är du? Jag bor i Stockholm och vill hitta lite nya kompisar då jag börjat tröttna på de gamla, som alltid är upptagna/aldrig vill hitta på nåt annat än att bara festa hela tiden. Jag är 38 år, men väldigt ungdomlig, ser ut & klär mig och är yngre i sättet. Har en son på 4 år men det är sällan nåt hinder för att träffa folk och hitta på skoj! :) Är inte "tråkig" och stel som jag anser att de flesta i min ålder är. Alla ni som skrivit här verkar vara intressanta personligheter! Ålder på er? Jag har ett förslag; att vi styr upp en träff allihopa, hur låter det?