Nya roliga vänner i sthlm

Craay +1
Tjo alla!

Nu när man börjar komma upp i ålder så känns det som att fler o fler av ens vänner/bekanta börjar bli mer seriösa. Jag förstår självklart, jag har också sambo, husdjur, jobb och allt vad det innebär när man bli äldre.

Men jag saknar att ha mina knasiga kompisar. Såna man kan sticka ut med mitt på natten bara för att ta en promenad, såna man kan skriva knäppa saker på deras fb walls eller instagram, såna man kan spåra med på fester utan att det blir pinsamt.
Jag vet att jag nu har ganska svårt att vara spontan med tanke på jobb och så men att typ smsa dagarna långa är något jag saknar massor!

Är det någon som förstår vad jag menar?

Men om du känner dig som en knasboll så tycker jag att du ska höra av dig! Because I need you!

Jag är en kort brud från söder om Stockholm på 24 år. Det spelar ingen roll om du är yngre eller äldre! Så skicka ditt facebook namn, din email eller whatever!

15 svar

cocktails +1
Håller med dig! :P även om man mognad och är lite äldre kan man ändå va spontan och rolig på samma gång, det är viktigt att hitta personkemi.
Adda mig gärna på fb för är sällan inloggad här. visa e-post
isabella +1
haha du låter som en skön person :) har tappat en del av mina vänner och skulle gärna träffa lite nytt folk, och skulle själv vilja ha en sån tjejkompis som du beskrev, någon som är knasig som man kan ha jävligt kul med. Kanske ska tillägga att jag är 19(snart 20) år. Lägg gärna till mig på fb Isabella Blomster :)
Jasmin1 +1
Tja!! Känner likadant. Är en 24 årig tjej, singel men med ett barn på deltid, pluggar heltid och har faktiskt en hel del vänner här, men saknar någon med det lilla extra som man bara kan gå ut o ha kul med. Gå på krogen, konserter eller olika aktiveteter som dyker upp.. Saknar också dom där galenskaper som bara vi tjejer kan ha. Du kan väll höra av dig så berättar jag mer. :-)
BeckaJ +1
Förstår vad du menar! Har dock inte sambo och husdjur men har vänner som hamnat i det "lugnat" stadiet med förlovning och allt. Jag är inte ritkigt där än :) Du kan lägga till mig på fb om du vill :) Rebeca Johansson
ankan112 +1
Hejsan .är en sthlms tjej på 33år är en sprallig och glad människa. Har whatsapp om du vill snacka
Sammy6t +1
Synd att du bor i sthlm och inte i närheten av Göteborg dårååå! Men om det är någon som känner för att snacka rent spontant om allt möjligt eller bara känner för att ha lite sällskap via chat om dagarna så hit me up on fb vetja :-) Alltid kul att snacka med nytt folk! Heter Angelica Gardell
emmii93 +1
Jag håller med dig! Saknar ochså kompisar som man kan smsa med på dagarna och de! Jag är iallafall en snart 22 årig tjej från stockholm! Har ochså husdjur btw! Lägg till mig på facebook Emelie Wiktoria Lundberg:)
Ninens +1
Vad sägs om att alla här träffas som ett gäng ikväll och umgås på stan? :)
anna321 +1
Har också glidit ifrån en del vänner efter gymnasiet, så ni som vill snacka lite spontant får gärna adda mig på kik annna345 eller skriva er fb i PM så snackar vi där. Är 20 år från Stockholms-trackten btw! :)
Observera: 3 stycken "n"
SannaB +1
Håller helt med, bor i Sthlm och saknar också sådana vänner då jag är 25 år och de flesta av mina gamla vänner börjar "stadga" sig, skaffa barn osv. märker också hur jag pga detta hörs mer sällan med mina vänner eftersom de har fullt upp.. Jättetråkigt! Hör gärna av dig om du vill hitta på nåt knasigt ;D

Mvh Sanna
SannaB +1
Jag är på :) Till @Ninens
Ninens +1
Till @SannaB

Ninens på kik! Alla som vill vara med skriver här
kurrebananburre +1
Åh vad jag känner igen det där, behöver också fler knasbollar i mitt liv! Jag älskar mina tjejkompisar men det är som sagt mycket som händer när man kommer upp i den här åldern. Barn, förlovningar, jobb och plugg samtidigt mm..

Jag saknar tjejgänget man kan dra på skön charterresa med, eller sena sommarkvällar som slutar med att man promenerar hem i soluppgången, parkhäng i stan, att ha några galna kompisar att dansa med tills man ramlar ihop, sjuka smskonversationer som ger en skrattanfall på tunnelbanan.

Jag är 24 år, bor söder om Sthlm och har mina katter och sambo. Jobbar i butik och ba gillar livet! lägg gärna till mig på Facebook (Sara Johanna Nilsson) eller skriv pm här om ni känner fört! :)
Yatzee +1
Halloj! Låter skojj! Skicka PM. :)
myemmi +1
Hej jag är 22 och bor i Stockholm :)
jag är intresserad :)!
Du kan kontakta mig på kik? Myemmi