Nyinflyttad i sundsvall

annasays +1
Hej!

Jag kommer att flytta till Sundsvall i juni för min sambo kommer därifrån, grejen är bara den att jag känner ingen där.. Finns det någon som kanske skulle vilja ses och hitta på något nån gång? :) Det vore kul att lära känna nån där så man inte blir så himla ensam och isolerad när man väl kommer dit!

20 svar

braveheart +1
Okej, vad kul att du ska flytta ditt :) jag ska kanske flytta ditt med till min pojke som bor där :) men jag bor ju bara typ två timmar ifrån men det är ändå för långt ifrån känns det som, ;o ahaha.
och jag skulle inte känna någon där förutom han (a)
annasays +1
Ja, det är ju en jättefin stad och det känns som om det är nära till allt :) haha jamen det är för långt med 2 timmar! klart du ska flytta dit ;) flyttar du dit så får vi hitta på nåt för jag lär ju oxå bli helt ensam, min kille känner ju massa folk men vi har ju inte riktigt samma intressen så man vill ju inte hänga med dom haha :P
braveheart +1
Haha ja men absolut, ja sen vill man ju inte bara hänga med hans kill kompisar hela tiden heller, då känenr man sig ju dryg för man fattar ju att dom vill ha sina gammla vanliga " kill kvällar" om du förstår vad jag menar. Jag har hellre tjejkompisar då istället faktiskt. haha ja :o men jag är lite rädd för det faktiskt, det är väl inget bra tecken eller? jamen typ. jag gillar att de är lite större där än hemma, jag tror jag skulle trivas i den staden men frågan är om jag skulle trivas om jag inte kände någon annan än han, jag tror inte det faktiskt.
annasays +1
Nej jag menar det, då känner man sig bara som nåt han "måste" ta med sig för att man inte ska va så himla ensam typ :P Men det är klart, man lär ju känna folk genom intressen och jobb och så oxå men det är ju kul att känna nån redan innan man flyttar dit. Bor man i en stad och inte känner nån så trivs man nog inte oavsett vilken stad det är.. Men hans kompisar kanske har flickvänner som är schysst oxå?:) Hur länge har ni varit tillsammans?:)
braveheart +1
Haha ja precis, ja jag ska nog plugga där. Jag velar fram och tillbaka med om jag ska flytta ditt eller inte, halva mitt liv är ju här hemma, allså min familj och mina vänner men det är ändå han som saknas här känns det som, och jag vill inte heller att det ska bli sämre av att vi flyttar ihop för det kanske lär bli mer bråk om städning osv ;) haha men det skulle vara mysigt och bo ihop med ju :) jag ska fundera på saken, men det lutar mot det just nu. Ja kanske, jag känner inte hans vänner alls egentligen. Men vi kanske kan prata vidare på msn eller ngt om du har det (;
89098 +1
Haha själv flyttade man hit till Östersund för nå månad sen, behöver nya vänner här :)
annasays +1
Haha men åh vad typiskt! vad gör du här i östersund då?:)
89098 +1
Haha ja! jag pluggar & har pojkvän här :)
braveheart +1
Är det långt därifrån till sundsvall eller?;o
annasays +1
Det tar typ 2-3 timmar med bil, nästan exakt 20 mil mellan :)
snabbsok +1
Bara hojta till :) alltid kul med nytt folk :)
braveheart +1
Okejjj då hojtar jag till då (; hah
annasays +1
Snabbsok, ja jag gör det ;)
Maalja +1
Hur går det och bo i sundsvall nudå:D jag bor själv i sundsvall å är alltid ute efter nya kontakter :D!
annasays +1
Jag har bott här i ca 1 månad nu och trivs asbra i stan :D däremot är det sjuukt ensamt då man inte känner nån än.. Adda på facebook? :D
Maria-D +1
Jag bor i Sundsbruk.:) Letar oxå "nytt folk" :) Fb?:p
annasays +1
Wiie :D ja, adda anna tjockskalle :)
annasays +1
Jag tror förresten att jag oxå bor i sundsbruks-trakterna. Bor i Ljustadalen, hör inte det dit va?
Maria-D +1
Jag är oxå inflyttad men tror de räknas till sundsbruk :P Fast om man frågar en riktig sundsvalls bo så vet man ju aldrig :)
Didi +1
Hej ! Jag är ny i stan , och behöver vänner . Någon som vill ta en fika?