Söker nya tjejkompisar andra gången

124682 +1
Skulle vara så roligt att få lära känna nya tjejer , mellan 17-23 . Jag är en sprallig tjej och älskar att shoppa , festa och göra crazy stuff. Jag är 17 snart 18 i december . Skulle vara kul att få lära känna massor av nya tjejer för mina varande vänner umgås mer med pojkvänner osv..

hoppas någon rolig tjej hör av sig :D

10 svar

FoxyCleo +1
Varför just mellan 17-23 år? Det låter som åldersrasism tycker jag...
Meatbal +1
Var bor du?:)
124682 +1
Till @Meatbal
borås
124682 +1
Till @FoxyCleo
varför tycker du det?
kiko +1
Till @FoxyCleo
Herregud vad löjlig du är..
FoxyCleo +1
Till @juliaaaa
För att det är konstigt att ha en åldersgräns, tänk om det är folk som svarar som är 16 eller 24, skulle de inte passa för att de är lite äldre/yngre?
Lite konstigt att ha ålderspreferenser överhuvudtaget tycker jag, men jag är ju så himla löjlig så det är väl bara jag som tänker så :-)
kiko +1
Till @FoxyCleo
Jag är 28 och ser inger gemensamt med en 17 åring, det är inget konstigt alls och ha ålderpreferenser. Likadant i relation. Di får gärna tänka hur du vill men vi är olika och det var sjukt onödigt att lägga till att det skulle vara åldersrasism..
Josephine +1
Hej jag är en tjej på 23 år från stockholm som gillar träning, shopping, dra på konserter, resa och laga mat :)
då många av mina kopisar är upptagna med plugg/ jobb känner jag att en del haar jag glidit ifrån så tycker nu det vore kul att utöka min vänskapskrets :)
124682 +1
Till @Josephine
aha okej! vad kul
Annorlundakvinna +1
45 - årig barns mamma, fru, social, snäll, utåtriktat, trevlig som bor med man, barn och djur på landet söker seriösa vänner IRL (Helst kvinnor i min egen ålder)! Ni ska vara seriösa, ärliga, utåtrikat, trevliga, snälla. Har några får vänner och inga vänner alls! Känner mig ofta ensam!

Mina intressen är familjen, promenader, träning, djur, rida, segling, bio, umgås, promenader, båtliv, film, foto, data, internet sticka, handarbete, natur, resor. träffa nya människor, pubar, sport, fika, utför, fjällvandring, hälsa, vardag & mycket mer! Har många intresse! Vill ni mig något så skriv då! Min E-mail är: mia2@home.se