sviken av vänner, mår dårligt! hjälp

lilla00 +1
Det är så här, jag har en gammal vän som jag känt sen vi va 7 år. under gynmasiet mådde hon jätte dåligt och jag fanns alltid där för henne. Sen efter gymnasiet försvann hennes problem när hon flytta och sen blev de att vi hade jätte lita kontakt. vi sågs 1 gg om året. Sist vi sågs var för 3 år sen och då kunde hon bara ses 2 h för sen skulle hon iväg igen. Nu har vi inte setts på 3 år men har sms kontakt. men hon smsar bara när hon undra ngt so hon vet jag kankse har svar på. Hon säger jag hör av mig när jag är hemma allstå i samma stad som mig.

Men nu har det gått 3 år sen och jag vet ju att hon är hemma här vid sommar o jul. sen har hon frågat mig om jag har ngn kontakt med en tjej som både hon o jag umgicks med innan. Jag säger nej och hon söger nej. Men nu ser jag att hon kommenterat hennes instagram och skrev träna bort pizzann eller? precis som om dom hade träffats och ötit pizza. Vf ljuger hon för mig och säger att hon inte umgås med henne? hon har dessutom snackat mkt skit om den här tjejen som hon åt pizza med. Vad ska jag göra? är hon värd att ha kvar som vän???? fyllde år häromdagem med men fick inget grattis sms äns...

2 svar

Nasha12 +1
Sluta umgås med folk som gör livet svårare än det redan är :)
Beavy +1
Antingen frågar du henne vad som händer eller så skaffar du nya vänner. Det är bara du som kan veta om hon är värd att ha kvar som vän - men en linjal att gå efter är att det inte ska ta mer än det ger att vara vän med någon under lång tid. Självklart finns man där när de har det jobbigt, men då ska de också finnas för dig när du behöver dem. Det är en tvåvägs grej. Känner du att du inte får ut det du vill av er vänskap så kan du antingen säga det till henne och jobba på det tillsammans, eller så skiter du i henne och försöker hitta nya vänner.