Vänner som sviker...

Halsdukar +1
Vet inte ens vad detta kommer gå till. Vill bara skriva av mig.

Gjort något inlägg om mina vänner för inte så länge sedan och har knappast blivit bättre. Igår skulle jag och min ena vän iväg tillsammans och hitta på något roligt men sen blir hon sjuk i typ sista sekunden. Synd tänkte jag, men inget att göra åt det. Nu går jag in på snap och ser att alla i min umgänges krets idag, inklusive henne, är hemma hos en av dem. Har inge hört något om det.

Inte blivit inbjuden eller frågad om jag kan vara med. Orkar inte detta mer alltså. Först var det bara på vardagarna de strunta i att bjuda mig, men då jobbade ju jag. Nu är det helg och de vet att jag är ledig men ändå är det ingen som bjuder en. Aarhh. Vet inte om jag är arg, ledsen eller besviken. Väl en bladning av allt. Förstår verkligen inte varför det blivit såhär... Fan skiter i det här snart. Någon som varit i samma sits?

15 svar

FoxyCleo +1
Ja jag, I know the feeling. När alla i en grupp man tillhört umgås utan en, eller när någon som man försöker vara trevlig mot behandlar en som man vore oönskad utan att man förstår varför.
Tips: försök inte lägga energi på dessa även om det är en klyscha, försök ha roligt och vara glad ändå.
kiko +1
Varfär säger du inte ifrån? Hade varit skitlack och sagt till !
Girl83 +1
Jag håller med Kiko här. Varför säger du inte till?? Jag hade blivit skitförbannad. Konfrontera dom och fråga varför dom håller på såhär. Dom verkar ju genomfalska? Inga riktiga vänner gör såhär ju och det vet du oxå. Du får inte vara konflikträdd nu för du har ju inte gjort något fel.

Kan tillägga att jag har varit med om samma sak. Inte att jag blev utesluten av en hel grupp sådär som du men jag blev grymt sviken av min absolut bästa barndomsvän ( vi träffades när vi var 5 år och har växt upp med varandra). Kännt henne i 27 år lixom.. I alla fall så snackade hon skit om mig och avslöjade alla mina " hemligheter" som jag hade sagt till henne i förtroende. Det här gjorde hon till en kille som hon dejtade och jag fick reda på allt till sist då den här killen ringde upp mig och berättade allt. Så tro mig jag vet hur det känns.
Merida +1
Tycker du ska säga ifrån. Vännerna är ändå förlorade om de surar ihop av det.
Halsdukar +1
Till @Girl83
Till @kiko
Till @Merida

Jo jag vet att jag borde säga något. Men vad säger man? Och vadå ska jag göra en gruppchatt med alla eller haha... Ååh. Känns så töntigt också. Som om man går in förskolan och inte blir inbjuden till ett kalas.. Men samtidigt så borde det ju inte vara såhär. Egentligen så skiter jag i de flesta av dem men det är min bästa vän som jag är mest besviken på.

Bara tänker på hur det ens gick till. Har de glömt mig? Vill de inte ha med mig? Är det liksom någon som satt igår och frågade var jag var? Och vad svarade man på det.. Åh måste verkligen samla allt mod för att säga något im detta. Men vet inte, är typ rädd för svaret. Känns som de bara kommer bortförklara sig.
Merida +1
Du kan helt enkelt bara skriva under bilden "Oj då! Missade inbjudan! :("
kiko +1
Till @Merida
Like på den haha
mamacitaa +1
Till @Halsdukar
Skriv till den som är din bästa vän. Man glömmer inte bort 1 person om man kom ihåg alla andra, det finns någon anledning till varför dom inte bjöd dig. Jag skulle bara fråga vad problemet är. "Såg på snapchat här om dagen att ni alla träffades men ingen sa något till mig, varför?" Det är inte barnsligt av dig att ifrågasätta, det är ju dom som beter sig som snorungar.
Halsdukar +1
Till @mamacitaa
Till @kiko
Till @Merida
Haha jo om man hade vågad det! Har samlat mod nu i 2 dagar. Skrev till min bästa vän nu men hon har inte läst det. Skrev liksom inte det rakt ut och beskyllde henne eller så utan hintade mest om det, men det är en tydlig hint så man fattar det ändå. Går liksom inte att missa. Får se vad hon svarar :oo
119906 +1
Bra att du skrev till din "vän" och hoppas hon svarar, väldigt fegt och omoget beteende. Låt ingen köra med dig på det sättet, stå på dig och säg emot! :)
Girl83 +1
Till @Haldukar

Varför är du så rädd för dom? Vad är det värsta som kan hända ? Eller är du bara konflikträdd i största allmänhet?
Merida +1
Till @Halsdukar
Hur har det gått?
Halsdukar +1
Till @Merida
Till @Girl83
Till @Mammik
Tror inte hon fattade min hint haha. Antingen det eller så ignorerade hon sen helt. Aja. Ska träffa henne till helgen, tänkte jag tar det då istället.

Är inte rädd för dem, är rädd för svaret. Vi snackar liksom min bästa vän sedan 10 år tillbaka och hela min umgängeskrets. Har ingen annan. Har jag rätt så står jag ju helt ensam helt plötsligt, det är klart att jag drar mig från att fråga. Men om det är till något glädje så känns det nu som att min bästavän inte har med något att göra, för så fall skulle hon inte bete sig som hon gör. Personen det var hos är dock genomfalsk så skulle inte förvåna mig om hon skitit i att bjuda mig, även om det såklart fortfarande är konstigt om min bästa vän skulle vetat något om detta utan att säga det till mig. Aja vi får väl se sen när ja träffar henne.
119906 +1
Till @Halsdukar
kan vara så att din bästavän inte vågade tacka nej till den andra tjejens inbjudan för hon var rädd att bli utstött hon med?
Merida +1
Till @Halsdukar
Hon kanske är rädd att hamna i samma sits som dig...? :(