Vill inte synas bland gamla vänner.....

Mailda97 +1
Som jag nämnde i rubriken så vill jag inte synas bland mina gamla vänner, så som gamla klasskamrater. Jag har alltid varit tillbakadragen och inte velat komma i mellan saker som händer men när jag gick i skolan så mådde jag riktigt dåligt. Jag gick i en tävlingsinriktad skola där alla önskade att dem andra skulle skada sig och liknande.

Men nu när jag har gått ut den skolan så känner jag bara av problem från den tiden, jag vill till exempel inte att mina gamla klasskamrater ska se mig, jag vågar inte lägga upp bilder på Facebook eller instagram för jag är rädd att någon ska se en bild på mig och tycka att jag ser sämre ut en dem ( min förra skola hade mycket att göra med kroppsideal).

Jag skäms för mig själv även om jag vet att jag ser tillräckligt bra ut men ändå så kan jag inte ta modet att gå vidare. Jag känner mig deprimerat hela tiden och kan ibland undra varför jag ens ska leva kvar-.. Men det största problemet är att jag alltid har velat göra youtube videos och annat som är framför kameran men jag vågar inte. Jag vill inte att mina gamla klasskamrater ska se mig.

Har ni några tips om vad man kan göra??

Jag har alltid sagt till mig själv att jag ska lägga ut saker men ska "bara" innan jag gör det som till exempel jag ska bara gå ner tio kilo innan jag börjar så tycker folk att jag ser bättre ut eller annat..

11 svar

mamacitaa +1
Du är inte född för att tillfredsställa andra, eller hur? Du ska göra vad DU vill och dina skolkamrater har inget att säga till om så länge det inte är positivt. Nu när ni inte längre går i samma skola ska du gå vidare med ditt liv, låt inte människor från förr i tiden fortsätta få dig att må dåligt. Många mognar med åren och vissa förblir vidriga livet ut, så länge du är någon du själv kan vara stolt över så kommer du klara dig fint :)
Victoria08 +1
Det där går över med tiden. Man bryr sig onödigt mycket när man är yngre. Som jag håller på och larvar mig på Youtube idag och med töntiga (asroliga) fb-klipp hade jag aldrig vågat ens när jag var 25. Total slöseri med ågren, för vem FAAAAAAN lade jag makten över mina nöjen hos? Ett gäng främlingar som inte betyder ett skit, varken nu eller då.

Antingen väntar du och slösar bort tid eller så gör du bara vad du vill. Och kom ihåg att det bland dina gamla klasskompisar finns de som tänker exakt som du; bara osäkra människor önskar livet ur andra i en konkurrenssituation. Tror nog du kan lite bättre än de, eller hur??

Lycka till nu för fan.
Och skicka länk när du lagt upp nåt, du skall få så jävla många likes av mig att internet går sönder. :)
58736 +1
1. Människor omkring en kommer ALLTID ha åsikter om det man gör. Man kommer alltid få både negativa och positiva kommentarer. Men det betyder inte att man inte ska göra det man vill. Vad de tycker om dig spelar ingen roll - låt inte dem hindra dig från att göra vad du vill.

2. Det är aldrig kul att få kritik. Men om det kommer från människor man inte bryr sig om i vanliga fall - varför ska man bry sig om just den åsikten? Ignorera.

3. Något du förhoppningsvis kommer upptäcka med åren är att utseendet är något av det mest triviala andra kan ha åsikter om. Man är den man är, varken mer eller mindre. Man ska inte behöva ändra sig för att passa andra och människor har ingen rätt i att tycka kring hur du "ska" se ut. Jämför dig inte med andra människor, alla har sina egna förutsättningar
matildakl +1
Fattar knappt frågan men vill du inte ha en del människor i ditt liv så ta bort dem bara? Alla människor är tillräckligt upptagna med sig själv, de hinner inte tänka på dig eller på andra.
Merida +1
Håller med personen över. Folk är för upptagna med sitt eget att de inte har tid med andra. :) Gör det du vill och det du känner för. Om du vill lägga upp tex videos så behöver du ju inte lägga upp det på tex Facebook utan du kan börja på andra sidor först. Och instagram tex, ta bort folk och acceptera inte nya följare som tillhör ditt gamla liv.
FoxyCleo +1
Läs en självhjälpsbok :-)
Mailda97 +1
Till @Victoria08
Så nu har jag börjat min "youtube karriär" LOL, Min valp är stjärnan. youtube.com/watch?v=0DoRdqyLncY
Jag hoppas du tycker den är fin och kom gärna med kritik om du känner för det.
Hurrdurr +1
Skit i dem så lever du ett lyckligare liv. Folk som lever för att kasta skit på andra kan då inte ha mycket att leva för.
Hurrdurr +1
Till @Mailda97
Haha! Ja, jag personligen gillade den inte men den var ju hyfsat välgjord så det finns säkert de som kommer tycka att din youtubekarriär är jättespännande =)
Victoria08 +1
Till @Mailda97
Bra joppat! Asgullig vovve:)
Annorlundakvinna +1
45 - årig barns mamma, fru, social, snäll, utåtriktat, trevlig som bor med man, barn och djur på landet söker seriösa vänner IRL (Helst kvinnor i min egen ålder)! Ni ska vara seriösa, ärliga, utåtrikat, trevliga, snälla. Har några får vänner och inga vänner alls! Känner mig ofta ensam!

Mina intressen är familjen, promenader, träning, djur, rida, segling, bio, umgås, promenader, båtliv, film, foto, data, internet sticka, handarbete, natur, resor. träffa nya människor, pubar, sport, fika, utför, fjällvandring, hälsa, vardag & mycket mer! Har många intresse! Vill ni mig något så skriv då! Min E-mail är: mia2@home.se